Українська Манітоба
-
Я чув, що на будь якому заводі м'яса роботка не кайф. Але то так мені казали, може не правда.
-
Знайомий там працює вже майже 5 місяців, вже став team lead, чи як то там називається керівник зміни. ЗП від $22/год. Можливо, то на початок $15.
-
На Мейпл Ліф? Ну так не йдіть туди працювати. Я також чула, що там працювати дуже важко. І шо тепер? Той факт, що на цьому заводі важка та низькооплачувана праця не має жодного стосунку до українців та «на те і було розраховано».
-
Дуже незручно. Відгуки в інтернеті 2,6. Постійна плинність кадрів. А так все добре.
-
Працюйте на максималку. В чому проблема?
-
Так мінімалку підняв не завод
-
@Zelenoglaska0703 Перекладіть, будь ласка, одною з дозволених мов чату. Повідомлення видалила
-
Ага, якось невдобно вийшло.
-
І мінімалку підняли, теж певно тому що Українці приїхали😉
-
Та я ще та падлюка, я це завжди чесно декларую - теж мені, хот ньюз. А от за решту канадських українців я б по мені не судила, є дуже класні люди.
-
Шо знач «комусь», здається це очевидно - МЕНІ смішно, коли хтось каже «на те і було розраховано» про підприємства і зарплати, які існували задовго до війни.
-
Хто б сумнівався
-
беріть корча за пітьорку і сідайте за убер ітс, у мене середнє виходить 11 на годину брутто
-
Все що треба знати за канадських українців
-
А мені так дуже норм 😂
-
Комусь смішно, а хтось працює за мінімалку.
-
Сарказм тут ні до чого.
-
100% Мейпл Ліф спєцом відкрив завод ось буквально в березні, бо на це і розраховано було - шо приїде багато українців, вони не будуть мати вибору і підуть працювати за будь-яку зарплату. Бінго!
-
Ви ж пишите 😉
-
Тоді пишіть в л.с. а не в загальний чат.
22 Jan 2023, 08:02
10486/232618
about 4 hours ago