Українська Манітоба
-
Тут буде потрібна віза Штатівська на пересадку в ЛА
-
Нє, тут такий цікавий персонаж був що ващє. Але шось змовк і не розповідає про себе більше :(
-
Якщо ще дають один місяць безкоштовно, то це прям халява
-
Так я й писала це субсидована квартира, інші по …
-
Зазвичай ціни на гарні хати , одна спальня, з пралкою та менеджментом -1450$+++++
-
Ось до хати перелистав, а далі впадлу. Хата , з пралкою, яку не намазати на інсту 😄😂 за 1250 в гарному районі , поруч там все що хош є . Якщо в будівлі ще є зал , сауна та ніштяки - то дайте мені адресу точніше
-
Точно¿ 👀
-
Я невірно написав про мінімальну ціну?
-
Це не перша і друга, це залежить чи зуб ушкоджений з однієї сторони чи з двух, якщо з трьох, то 300 з чимось..
-
Добре, якщо робота поруч того району або remote…
-
Воно все одне дешеве виходе так . Ніж один місяць у подарунок , з халявним місяцем виходе 1300+ в місяць якщо 1500+ нормальна ціна
-
Знайомі за ці гроші живуть у 2-бедрум, новенька квартира, тільки зданий будинок, пралка, сушка в квартирі, спортзал у будинку є. Район Транскона.
-
Якщо берете не субсидовані, то місяць безкоштовно, якщо контракт на 13 місяців
-
Це місцеві канадійці такий топік завели
-
maps.app.goo.gl/2f6EstYLgyYeH7p89?g_st=it
-
Писали доречі , що десь є якийсь там університет стоматології чи щось таке , то там студентам треба руку набивати. Туди можна прийти, домовитися , і віддатися молодим спеціалістам 😅
-
Без страхівки
-
Ми знайшли стоматолога, який зробив 2 х-ray і запломбував зуб за 75 доларів, чи скільки
-
Треба буде вийти на нове полювання , може за рік дійсно щось добудували хоча б трошки привабливе . Дві бедрум мені не потрібне , а ось якщо буде дешевше 1200$ за одну кімнату , без бомжів та вбивств , то буде збс
-
👀 у мене є чудові новини для вас
22 Jan 2023, 08:02
105191/238792
less than a minute ago