Українська Манітоба
-
А то в когось в стоматології, каса підійметься 🤣
-
Та ну , це ж не на вулиці бомжам віддатися . Це ж альмаматер
-
Сподіваюся
-
Там все добре, дуже добре роблять, повірте.
-
Звучить страшно… я мусила повернутися до старшої школи, щоб отримати ще Канадський шкільний диплом, працюючи full-time разом з тим. І чесно, я дивлюся на них (навіть, якщо уявити їх старшими на кілька років), і останнє, що хочеться це повірити в їхні навики та «віддатися» їм, особливо зуби
-
А ще щоб сонце у вікна потрапляло норм так 😄
-
Оце я біля highway якщо зніму 🤣
-
Я можу дозволити собі більш sophisticated ways to die
-
Бачила файні, але вони всі в downtown 🤣
-
Народ, якщо в когось є десь варіанти квартир, одна бедрум до 1350$ . Щоб пралка , сауна , зал. Та десь в таксідо чи сейнт норберт- дайте знати .
-
привіт, чи приймають у Манітоба нотаріально засвідчені документи з інших країн? (Азербайджан) чи обов'язково перекласти і запевнити треба тільки в Манітоба? Водійські права поміняв нещодавно, отримав довідку про наявність прав водія більше 10 років. Чи не знаю чи можу перекласти та підтвердити в Азербайджані
-
Мені здається, на півдні дорожче через більшу кількість приватних районів і студентів UoM. Чисто моє припущення. Сама шукаю щоб не треба було добиратися 1.5 години 🤣 І без запаху трави. Smoke free
-
www.theonyxonpembina.ca
-
Так якщо розбити 1225 то також вийде біля 100$ якщо жити рік
-
І беріть собаку , що ви як не знаю що
-
Від itonclad якщо брати, подивитися там біля пембіна - onix . Там було 1450+. Вода та інтернет включені . Депозит 50%. Та за тварин начебто на 100 баксів дорожче у місяць , чи не памʼятаю що там ще було
-
Особливо коли я чую історії, що здають чисті квартири коли зʼїжджають, а потім не можуть вибити назад навіть security deposit
-
Не знаю, мені головне було, щоб не старий будинок, laundry in unit, а ну і pet friendly. А це ціни просто злітають, після кожної з цих умов 🤣 Але я як побачила, що треба заплатити за перший місяць, security deposit (1/2 month rent) та pet deposit (1 month rent), то вже й не дуже хочеться брати кота з шелтеру
-
Чому ж не вірно, моє пояснення тільки щодо залежності ціна/масштаби ушкодження :)
-
Якщо ви дивитися щось такого ж формату , як цей онікс , і воно 1250- то це подарунок фортуни .
22 Jan 2023, 08:02
105215/238988
7 minutes ago