Українська Манітоба
-
Одного разу я його сводила когті підстригти в салоні. Знаєш, є вираз «очі на лоба лізуть»? Так от я зрозуміла, що цей вираз написано з переляканих чіхуахуа 😂 Я не шучу. Я думала реально очі лопнуть у нього - червоні, сосуди полопалися, аж вилазять зі страху, це був капець. Жалко падлючку, більше я його в салон не водила. Йому мама кігті стриже, він їй дається більш-менш, у них любов )
-
Це забагато для damage deposit. A security deposit can't be more than one-half of the first month's rent. www.gov.mb.ca/cca/rtb/ot/gbook/s10securitydeposit_refundingasd7.html#:~:text=A%20security%20deposit%20can't,other%20obligation%20of%20the%20tenant.
-
Valley Fiber набирає install technicians в Lockport and Steinbach офіси. Я наприклад доїжджаю з Вінніпегу в Локтопрт. Що ви будете робити? - Підключати інтернет та ТВ сервіси клієнтам в містах та селах навколо Вінніпеґу. Побачите багато маленьких сіл та містечок. Познайомитесь з чудовими людьми. Роботи дуже багато. Що від вас потрібно? - Машина, щоб добратись в офіс/шоп. Англійська на середньому рівні, щоб могти спілкуватися з клієнтами. Надаються бенефіти, робоча машина та інструменти. 3 тижні трейнінг. Зарплата від $19 в годину. Можливість змінити роботу всередині компанії. В нас є багато різних департаментів. Від складів до бухгалтерії чи програмування. Відправляйте ваше резюме з темою повідомлення Lockport/Steinbach install technician на [email protected] або пишіть мені в приват за деталями. #робота #job
-
Реально знайти квартиру за кілька місяців наперед. До прикладу зараз зняти житло з заселенням з 1 квітня чи 1березня ? Чи то ше заскоро