Українська Манітоба
-
Кому і на яку карту?
-
Та через етрансфер. Там вроді всьо доступно 🤗Нє ?
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/arrest-winnipeg-fatal-stabbing-graham-avenue-teen-girl-1.7063786
-
За чотири дні встановили і затримали. Але біда що для тих покидьків закон і поліція то просто пустий звук. Чи їм там ок сидіти чи їх звідти випускають так швидко? Чому так?
-
У теплому, нагрітому ліжку:)
-
Як у кого вечір проходить ?
-
Привіт всім! Шукаю сертифікованого фітнес-тренера для індивідуальних занять у спортзалі. Якщо ви маєте досвід та зацікавлені у співпраці, будь ласка, зв’яжіться зі мною через приватні повідомлення.
-
www.eventbrite.ca/e/cym-winnipeg-malanka-2024-tickets-760191381887?aff=ebdsoporgprofile
-
А Ви вже в Канаді?
-
В Торонто зарплати не на дуже вищі, але оренда буде вдвічі вища. Плюс програма імміграції досить важка. За відгук про громадський транспорт 👍. Правда, метро у Вінніпезі нема
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка де у Вінні можна купити готову макову масу і пшеницю для куті? Дякую. Про замовлення онлайн мова не йде)
-
Дякую 🙏
-
Добромаркет
-
Дякую Вам
-
А ще чула про Фрешко, але точно не знаю.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bTpUnQQUjqnt979xirq4NTZCQL93s1BGBaZm81ZdJkxqhjByjNJ1AmT9Y49LQp9Ql&id=100064129713925&mibextid=Nif5oz
-
Sausage makers
-
Наче ні, e-transfer треба
-
Це треш, знаючи номер карти я можу туда скинути бабкі чи ні ?
-
Не може бути грошей "на карті". Це не працює так в Канаді. Гроші знаходяться на банківському рахунку. Гроші можна переслати на інший банківський рахунок через e-transfer.
22 Jan 2023, 08:02
105393/232120
3 minutes ago