Українська Манітоба
-
Потрібна порада. Я придбала квитки на подію в Вінніпег. Сума була одна, а коли прийшло повідомлення з банку, виявилось, що то було usd. І сума стала більша, за яку мені не цікаво такі квитки. На сайті відмовляються повертати гроші. Чи можу я через банк повернути? Купляла через кредитку Scotiabank
-
Немає. Я їм написала, вони відповіли, в них відсутня така функція. Вони або можуть повернути мені 40$ (я витратила 160$) або на суму 130$ можна зробити в них гіфт карт
-
Оце я попала Дякую
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html?fbclid=IwAR2lBuOcAFwHuMvhlZGrn-hf07a7lNcCMQNv5L02FMgEUG4ot3zFd0vdlUM_aem_Ads-LJQc24ktdRwefOUd4-3gCQbopx1jmMv0XYReBBgIGio24woJDlFoqqdVq9wYhS8
-
Добрий ранок.Народ підкажіть де в Україні можна дістати копію шкільного атестату.В самій школі неохоче відповіли що вони не зберігають
-
Дякую!
-
Дякую вам
-
Дякую вам
-
⁉️Питання про будинки для літніх людей Який у Вінніпезі порадите(місце,відгуки,медицина)? ❗️❕️❗️ І де найбільше літніх (а може і персонал)які розмовляють українською? Бабця шукає місце(ми шукаємо🙂),де буде мати змогу спілкуватись з однолітками українською,англ теж розуміє,на пенсію собі заробила🙃 Підкажіть як в загальному таке шукати? Або просто напишіть назви таких будинків,де є трохи українців літніх? Бо в Україні якось таке не планувалось 😢 Дякую якщо щось порадите🤗
-
Дуже дякую! Зараз буду вчитуватись🤓