Українська Манітоба
-
Speaking 12, а listening 9 для одруженого, дружина не зацінить 😉
-
Я чи хто?
-
А в Канаді скільки? 50 /год?
-
Та які недооцінюютвання, в нього англ як нейтів)))
-
рано одружився
-
Вітання! Українці часто недооцінюють свої сили і можливості! Молодець!!
-
В мене були археологічні дослідження на Алясці), такий треш…
-
Ой, чоловік нещодавно здавав то йому дістався якись текст про бобрів і упороті питання по цьому тексту. Він тепер ненавидить тих бобрів ><
-
not even close, baby =)
-
Просто ви videogamedunkey 😂
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду по добово професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
Треба заморозити
-
Нагріти феном, ацетон не працює
-
А є шанс чи може ідея як відчистити плавнений пластік від шкіряного сидіння ?
-
Коментар був до того, що людина з шизофренією зробила жахливий злочин і її після лікування випустили, так і в Україні і в багатьох інших розвинутих країнах так і буде
-
Тут вже я дипломом крию 😁 класичний вотебаутизм, якраз на курсах зі студентами розбирали)
-
Я не погоджуюсь, що це вотебаутизм, так як, на мою думку, коментар стосувався того, що таке може трапитись і трапляється кругом
-
Просто бурулькою поводити чи залишити машину на морозі ?
-
Поясніть, яким боком whataboutism?
-
Here is a Weekly Meal Planner that recommends an affordable daily meal plan and generates a grocery list you can buy at the nearest Superstore, No Frills, FreshCo, or Food Basic (all Canadian grocery chains). Enter your cuisine preference and location to get your meal plan and grocery list. I tried my favourite Ukrainian cuisine :) partyrock.aws/u/manitoban/qALiPz6GO/Weekly-Meal-Planner-and-Grocery-List-Generator
22 Jan 2023, 08:02
105562/236894
3 minutes ago