Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Підкажіть адреси, де можно добре заточити ковзани та приблизно скільки це коштує.
-
В Hello Fresh 1 страва на 4х десь $20. Тобто на тиждень без легкого сніданку десь $300 виходить. Їхати до магазину не треба, готуєш самостійно по рецепту. Якщо хочеться більш лакшері то можна допами підняти до $500. Виглядає набагато привабливіше і різноманітніше по меню. Якщо цікаво - ось рефералка на шалені знижки для нових користувачів hlfr.sh/4ti3l
-
Просто, мені здається, тут в чаті від новоприбулих так часто чути «Канада в цілому - гімно, а Вінніпег - то ващє дно-дно-дніщенське!!!», що будь-яка репліка про будь-яке негативне явище в місті інстинктивно сприймається «старичками» як спроба знову заклеймити «як тут все погано, в цій вашій Канаді» )) Око сіпається, і воно якось ото само собою коментується «а в Україні, шо, типу, краще було?!?». Хоча звичайно шо обговорювати мінуси/негативні моменти життя міста - це цілком нормально. Я памʼятаю як народ в обговореннях Дніпра заходився в істериці з приводу чогось, ну там «чого досі пєчніка не зловили» чи «на лівому березі асфальт зійшов разом зі снігом, доколє!!!» - і я разом з усіма плювалася і матюкалася. Але ж моє любе Дніпро не проміняла б ні на яке інше місто в межах України, незважаючи на мінуси (а де їх нема?) 🥰
-
Хлопці та дівчата, чи може хтось знає назви департаментів на макдон? Мати там працює розбираючи браки, їй треба відпроситися але вона не знає на звання свого відділу
-
Ви можете замовити доставку Волмарт. 10 баксів на будь-який обсяг.
-
Вона не знає його номера 🫠
-
Ще лайфхак. Завжди заповнюйте McDonalds servey по чеку. Після кожного отримуєтемкупон на пошту. Наприклад, купуєш біг Мак, а картопля фрі та напій у подарунок 🙃