Українська Манітоба
-
Доброго дня. Цієї суботи ми з другом їдемо до Калгарі. Є два вільних місця, також можемо передати посилки. Їдемо через Брентон і Ріджину. Подробиці в особисті.
-
Вони так і виживають. І це не тільки вони. Будь-які підписки, часто навіть не памятаєш їх, і не бачих тих списань. Треба ретельно перевіряти банківські рахунки
-
Заичайно, проблема з грошами. Я не знаю, як вижити на 1900 з двома дітьми, знімаючи житло.
-
Обіцянки-цяцянки перед виборами не тільки в Україні, а й в Манітобі. Недавно чув, що оновлення обладнання та програмного забезпечення для манітобський клінік також поставили на on-hold www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-health-care-projects-postponed-1.7064172
-
Їдьте краще у західну европу,у туж саму Німеччину або Нідерланди. В мене сестра з мамою та дочкою у Нідерландах 400 евро пособіє на кожного,безкоштовне житло в гуртожитку і дитина ходе в безкоштовний садок,їжа,зв'язок все в рази дешевше ніж тут.тут одинокі мами з дітьми не виживуть.
-
Доброго ранку! Підкажіть адвоката в Вінніпезі який зміг би допомогти вирішити проблеми з брокером Questrade. Дякую!
-
Говорити за всіх мам не треба. Я приїхала одна з дитиною і можу з впевненістю сказати, що мені тут було набагато легше ніж деяким сім’ям, які приїхали повним складом, і ще й бабусь з собою привезли
-
Розкрию Вам секрет, що гарна робота/зп/англійська просто так на голову не падають (особливо одиноким мамам). Нетреба недооцінювати одиноких мам і ставити на них хрест😊
-
Канаді не потрібні літні люди взагалі,в них своїх повно,плюс витрачати гроші на медицину теж не хочуть.Молоді та гарячі які будуть робити за мінімальну зп це да.Держава має свій інтерес хочемо цього або ні
-
Це ви написали, а не я. Мій меседж був в підтримку одиноким мама, які вже приїхали до Канади і які планують переїзд. Гарного всім дня🙂