Українська Манітоба
-
Доброго ранку! Підкажіть адвоката в Вінніпезі який зміг би допомогти вирішити проблеми з брокером Questrade. Дякую!
-
Говорити за всіх мам не треба. Я приїхала одна з дитиною і можу з впевненістю сказати, що мені тут було набагато легше ніж деяким сім’ям, які приїхали повним складом, і ще й бабусь з собою привезли
-
Розкрию Вам секрет, що гарна робота/зп/англійська просто так на голову не падають (особливо одиноким мамам). Нетреба недооцінювати одиноких мам і ставити на них хрест😊
-
Канаді не потрібні літні люди взагалі,в них своїх повно,плюс витрачати гроші на медицину теж не хочуть.Молоді та гарячі які будуть робити за мінімальну зп це да.Держава має свій інтерес хочемо цього або ні
-
Це ви написали, а не я. Мій меседж був в підтримку одиноким мама, які вже приїхали до Канади і які планують переїзд. Гарного всім дня🙂
-
Чекаю лендінг 🤪
-
Дякую. Самі їдьте. Сорі, якщо грубо
-
А давайте не будемо ставити хрести не на кому… А просто давати екстра кредити хто має сміливість почати життя в новій країні і з гордістю несе цю непосильну ношу 🤗❤️
-
Тобто я своїм повідомленням мала на увазі, що сім’ям в повному складі і їх бабусями треба їхати тільки в Європу, бо в Канаді вони просто не виживуть? Так?🙃