Українська Манітоба
-
Привіт шукаю ким передати ліки в Вінніпег з України найближчим часом
-
На жаль, тут можу посперечатися. Після досвіду водіння в багатьох країнах світу, правило трьох "Д" тут у Вінніпезі дуже часто застосовую. Поки що пару разів рятувало, тьху-тьху. Мабуть, тут в автошколах мало приділяють увагу питанням упередження та безпеки і моделювання на пару кроків вперед (наприклад, якщо на двополосній один ряд стоїть, то другий не має перти на швидкості, що висіти на хвості на слизькій дорозі, то так собі, що летіти на жовтий-майже червоний це погана ідея). Але, з іншої сторони, тут на дорогах завжди максимальна увага і зосередженість має бути...щось схоже відчував у Бразилії, коли повертав випадково в не дуже безпечний район.
-
Я не націоналіст, вибачте, але так, як вони водять, то інструкторам медалі не давати 😅
-
Ага, тільки автонегоди кожний день
-
Добрий день! Збираємось із сім'єю їхати на початку березня до Канади за програмою CUAET. Так як у мене базовий рівень англійської, за своєю професією я не зможу працювати. Переживаю, наскільки складно буде знайти роботу фактично без знання мови, чи є така робота, а якщо є то як швидко можна буде на неї влаштуватися? Може хтось підкаже, сайти, телефони, де є пропозиції по роботі? - Також хотів запитати на скільки складно знайти житло і чи можна зняти житло, якщо ще не працюєш? - А також питання щодо школи, мій син навчатиметься у шостому класі, якщо приїхати в березні як швидко можна піти до Канадської школи і які для цього потрібні документи? - Може є ще якісь важливі моменти, що потрібно знати хто їде перший раз? Буду усім щиро вдячний за відповіді!