Українська Манітоба
-
Талбот і ватт. Занотую собі
-
Підкажіть будь ласка. Якщо працюєш на job offer ,як оплачуються хоробові, якщо ти по операції.? Дякую
-
я б не їздив так багато без камери. вона коштує 100 дол і може бути ну дуже в нагоді
-
Що таке «працюєш на job offer», я не зрозуміла? Про лікарняні треба питати конкретно у себе на роботі. Бо кожна контора має свої правила. Від «безлімітні лікарняні дні без справок від лікаря» до «взагалі немає хворих днів, тільки за свій рахунок». Питайте на роботі, які у вас правила
-
Та я знаю. Теж думав про це.
-
Це той ще райончік. Там 7-ілевен на перехресті, і часто той 7-ілевен в новинах згадується.
-
Ніяк,лікарняних нема в Канаді оплачуваних гарантованих державою.може у вас є у бенефітах вони але то треба знати які у вас бенефіти і що в них входить
-
В Україну відправляла через Paysend. Відразу приходило
-
Так народ. Хто бачив в Фрешко оселедець у ведові сьогодні? Підкажіть локацію будь ласка
-
Як що маєте профспілку - питайте unionrep, він має знати що до чого Як маєте бенефіти - Шукайте Short Term Disability в буклеті. Як що є - то згідно до буклету Як що немає - то 3 sick days й все інше за свій рахунок....
-
Дякую.
-
В неділю обіцяли завезти у понеділок й поставити на вітрину до вівторка у Френком що на Panet Rd... Може ще залишилось щось
-
я був там вчора, Кевін казав що буде стояти навпроти вітрини з олією але там не було нічого. Або ще не довезли або вже розібрали
-
Оновив інформацію: там нема. По словах очевидців - вчора не було
-
тільки брати треба там де можна повернути якщо що. типу амазон. Бо мій старий не працював коли на вулиці холодніше -15 було. Зараз новий поставив все ок наче. Ще через вайфай на телефон можна скачати і глянути файл
-
Робимо самі
-
Дякую за пораду
-
Дуже сумно. Тому й потрібно робити страховку життя на 100К-500К, щоб сім'я була забезпечена фінансами певний час.
-
Самому впадлу робити , дякую якщо що .
-
Так , який мазік в салати класти, і щоб для обличчя корисний ?
22 Jan 2023, 08:02
105934/231357
15 minutes ago