Українська Манітоба
-
Зрозуміло, але здача іспиту стосуються імміграції.
-
Вчора зайшли у CIBC без надії щось відкрити,бо нема ще сін номера. Відкрили і кредитку(чекати трохи, замовили на відділення,а не на готель),і дебіт. Без питань ,тільки на основі WP та заграну. Тож ,думаю ,це на розсуд представника банка. Сказала просто потім донести сін
-
Я написала тут, бо мала на увазі в Манітобі здачу іспиту
-
Дякую🕊️
-
Для тих хто не в темі, КУК - це що?
-
До 10 січня наші дип.установи мають подати списки і узгодити з МЗС графік ВКО (виїздних консульських обслуговувань) на 2023 рік. Як такий графік Вам ніхто не скаже, лише повідомлять на сайті/соц.мережах за кілька тижнів. Нууу і щось мені підказує КУК також скоренько повідомлять.😊
-
The Parliament of Canada passed legislation – the Prohibition on the Purchase of Residential Property by Non-Canadians Act on June 23, 2022. This law will come into effect on January 1, 2023. Starting in January 2023, non-Canadians will be banned from buying homes across Canada, through the Prohibition on the Purchase of Residential Property by Non-Canadians Act. This Act prohibits non-citizens and non-permanent residents from purchasing residential property in Canada for two years
-
Look there at clearance, prices are very good, delivery is around one week.
-
Дякую велике
-
Не знала про нього раніше. Дякую
-
Тут дивилися? George Richards Big & Tall (204) 772-6939 maps.app.goo.gl/2ziXGwLMDZRW84ni9
-
Позиції без освіти тому найбільша кількість кандидатів. Питання в тому як отримати освіту якщо немає грошей 🤣
-
www.atlasformen.ca/
-
Оце тобі й на 🤪 А я пів місяці тому, в такому відчаї був, бо не міг роботи в Вінніпезі знайти, що хотів їхати в Ванкувер, думав там 100% роботи валом....
-
Ви ж вже тут давно. Ну чого б не написати в потрібному чаті?