Українська Манітоба
-
На превеликий жаль, уряд Канади не зробив нічого, щоб зобов'язало людей думати та досліджувати хоч щось до того, як хапати візи та летіти в Канаду, тому не всі піклуються таким процесом. Треба було хоча б візи платними зробити. Тому і таке розчарування всюди, ніби когось жорстоко обманули. Як не зайдеш сюди, те ж саме.
-
НУ хто ж доктор тим людям, які робили дослідження про країну для переїзду по інстаграмчикам і тіктокам? А потім ще хтось навіть платив за візу бо самі не могли заповнити документ? Це ж шлях нікуди з самого початку якщо людина не готова тяжко працювати і витримати все щоб піднятись нагору
-
Не треба мені. Мені пів року якраз щоб скінчився навчальний рік у дітей і мені розпродатися і закінчити справи
-
Проблема в тому, що ті хто тут жили багато брехали в своїх блогах і в приватних розмовах. Люди приїхали, побачили та поїхали. Але в фінансовому плані не все так погано якщо не лізти в Торонто і ванкувер без професії на 100к+ Погано тим, хто звик жити без авто. Тут їздити на автобусах небезпечно.
-
Може я дурна людина але мені треба таке місце для життя де я не буду перейматися за оточуючих. Наприклад зараз моя мама у веларк, і я задаюся питанням чи доїде вона додому нормально? Мені таке не треба
-
Щодо вибитого вікна. Я пам'ятаю, як ви запрошували пограти на більярді та поспілкуватися. Було таке бажання, але це було посеред тижня і трохи запізно (десь об 11), тож не склалося. Але коли я побачив локацію, я ще здивувався, що в когось є бажання їхати туди вночі. Тож ви свідомо пішли на ризик. Щодо страху залишитися без грошей та не мати змогу сплачувати рахунки, то це буде переслідувати вас усюди, не тільки у Канаді. Маючи професію механіка (яка у вас є) вам взагалі немає чого перейматися у Канаді. Ви завжди заробите собі грошей, якщо в ІТ щось не складеться. Це моє бачення. Може ваша "дебютна ідея" краща :)
-
Я її якось не дуже роздивлявся як варіант. Можна сказати нічого про неї не знаю