Українська Манітоба
-
Деколи ви не маєте вибору просто, бо є обов'язкові відрахування до пенсійного рахунку згідно з вашими бенефітами. Наприклад, я працюю в компанії, де обов'язково відкладати мінімум 3% від зарплати на свій RRSP, а роботодавець робить 100% match. Забрати ці гроші можна бути після 65 років
-
В мене так само. Dmytro підкажіть, будь ласка, чи я взагалі можу цей рахунок мати в цьому році, бо це мій перший рік в Канаді, і жодних податків за 2022 я тут не сплачувала. Бо цей рахунок мені провайдер бенефітів відкрив автоматично, і працедавця на нього старанно скидає мої гроші і свій метч. А аудитори (з Індії 😏) кажуть, щоб закрила рахунок, бо не можна... 🤷♀
-
Ще один варіант як отримати закордонний паспорт новий Берете білет в Європу , в іспанію наприклад. Підходите до паспортного сервісу( бусік) подаєте документи. Замовляєте доставку додому в канаду. Займає по часу, подати 5 хвилин. Місяць очікування і паспорт готовий
-
Просто бус стоїть на вулиці де можна зробити всі документи без проблем. Також водійські права, український паспорт
-
А білет, треба дивитись
-
2500 грн паспорт терміновий
-
Дякую за інформацію. Нам при підписанні пояснювали, що ми можемо забрати гроші з цього вкладу в любий час але доведеться сплатити податки, ці кошти не обкладаються податком якщо їх використати для купівлі житла або оплати навчання. Це напевно не RRSP locked-in ?
-
Робив майже місяць тому в Братиславі,теж терміновий.Щоправда я поки що в Словаччині,тож доставка буде не в консульство,може через це дорожче.
-
Ніяких прихованих інших платежів не має…це ж Державне підприємство Можливо ще додатково оплатили страхування паспорту чи туристичне страхування…
-
Просто в кожному центрі «Документа» різна вартість сервісної послуги…різні валюти…а отже буде різна вартість «на виході», бо є конвертація у Вас згідно з Вашим банком.
-
Не думаю що було якесь страхування,в принципі ціна вийшла в межах того що вказано на сайті. Мене просто здивувала сума 2500 про яку написала Тетяна.Але можливо це пояснюється доставкою,можливо в консульство вона безкоштовна,або ж за мінімальну суму.
-
В Іспанії така ж вартість сервісної послуги… Тому…треба перевірити, чи справді оформили терміновий документ, або Вам продали ще й страхування)))
-
Аж цікаво стало,буду вдома подивлюсь.
-
Якщо і було страхування - то у Вас повинні залишитися чеки, які Вам повинні були віддати із Вашими документами та договором. Перевірте 😉 Багато хто губиться, погоджується на страхування, а потім «нам нічого не казали»😅 В принципі, в середньому, то терміновий паспорт вартує ~3000 грн (в середньому по центрам)
-
Мається на увазі свідоцтво про народження