Українська Манітоба
-
Ще чув що вимоги підняли до clb 5
-
Я взагалі не знаю що краще сдавати :) про ielts більше знаю але багато але :) не сдавав його.
-
Усі завдання були таких самих різновидів, як описують на офіційному сайті та на вебінарах. Конкретні приклади вам не потрібні, бо вони завжди змінюються. Потрібна стратегія до кожного типу завдань. Вебінари мені сподобалися.
-
Не правда. Бувають виникають питання що в Health card не вказано номер кімнати а в void check вказана. Тому вони часом незнають що робити. Але декілька слів буває змінюють думку.
-
Правда що зараз не обмінюють посвідчення водія, якщо адреса проживання у готелі?
-
Підкажіть будь ласка, десь бачила посилання на онлайн замовлення та доставку ліків, а зараз не можу знайти, може у когось є?
-
Так, обмеження немає скільки валіз
-
Ну так просто заплатили як за доп багаж?
-
В Україну допомогу пепедавали людинлю, яка летіла спеціально. Так булр дешевше і швидше. Аналогічнр назад якщо великий обєм, або контейнер з ЄС
-
Краще гроші вислати тоді!
-
Район Horth Kildonan Ламінування та фарбування вій Ламінування та фабування брів Корекція та фарбування брів 🙂 Найкраща ціна!!!!
-
В Манітобі найвища медіана в дохторів і найвища найнижча зарплатня.
-
Добрий вечір! Підкажіть можливо хтось нещодавно склав CELPIP, які були завдання? Я розумію, що будут змінені, однак у мене через кілька днів іспит, то може буде помічним?
-
Що б податися на Study Permit просить оплатити за подачу. Хто можливо стикався з таким як подати заявку?
-
www.facebook.com/stories/829647137639815/UzpfSVNDOjQ5NTUzMzE0OTM0MDQ0NQ==/?view_single=1&source=shared_permalink&mibextid=Nif5o Яка гарна дорога десь в Україні, не те шо у Вінні
-
Ніт.
-
Це не усюди. Я дуже багато їжджу у Штатах, і там також є різні.
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка хто тут давно,або з новоприбулих хтось стикався,в садочку дитині 4 роки пропонують нанести на зуби захисте покриття,фтористий лак. Який стан зубів після нього,чи варто це робити? У нас с зубами все гаразд,всі білі,щоб потім гірше не стало.
-
Дякую!!!
-
Успіхів Вам!
22 Jan 2023, 08:02
10626/234545
42 minutes ago