Українська Манітоба
-
Це не усюди. Я дуже багато їжджу у Штатах, і там також є різні.
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка хто тут давно,або з новоприбулих хтось стикався,в садочку дитині 4 роки пропонують нанести на зуби захисте покриття,фтористий лак. Який стан зубів після нього,чи варто це робити? У нас с зубами все гаразд,всі білі,щоб потім гірше не стало.
-
Дякую!!!
-
Успіхів Вам!
-
Добре, зрозумів. Будемо надіятись)
-
Тому і не безкоштовно..Тільки з нею можно зареєструватися. Ми також чекали тиждень, а потім все вдалося👍
-
Завтра мабуть буде, якщо зійдуться всі зірки)
-
У Вас є Health card?
-
Дають листочки з сайтами, реєструйтеся самі, ми нічого не реєструємо. Я чому у Вас і запитав за медогляд, тому що ті сайти що вони дали вони не безкоштовні.
-
то йдете в Manitoba health, чекаєте живу чергу і робите
-
Тиждень назад все зробити. А чому футболять?
-
Бест вестерн нас вже другий раз футболять, дуже сумніваюсь що нам допоможуть зареєструватись, тим більше на (зручний нам час)
-
Так, або є більш надійний варінт - звернутися до готелю Best Western і там Вас зареєструють на зручний для Вас час.
-
На якому з цих сайтів треба реєструватись?
-
Оооо, є таке діло. Чайові від руки вписувати, а потім вони їх знімають з картки
-
Я зрозумів. А коли Health cart буде на руках, тоді треба реєструватись десь на сайті щоб пройти медогляд?
-
Ви в США в бар чи ресторан підіть - там вам замість POS-терміналу принесуть папірці для підпису для авторизації кредитки для платежу. І ви вручну повинні вписати тіпси, додати і підписати. Канада рулить. Вчора буквально зі США приїхав. А ще там всі скаржаться на платну медицину через черги, лол! При чому люди, у яких круті медстраховки
-
У Хокейну Академію у містечку Pilot Mound (177km від Вініпегу) потрібні 2 кухарі на фултайм. Заробітня плата $16 на годину + житло, але з оплатою комунальних послуг. Потрібно знати базову мову, щоб розуміти інструкції. Звертайтеся якщо є питання.
-
Я вважаю що їм треба по 1 000 000 платити за таку якість послуг
-
Обов'язково треба мати Health cart. Тільки в цьому випадку медогляд безкоштовний.
22 Jan 2023, 08:02
10642/234548
4 minutes ago