Українська Манітоба
-
Fuck off.... Хммм, не знаю чи сталося це так, як Ви написали. Бо до мене чиплялися просто з нічого, я тільки казав, no no, everything is Ok і тікав Але це справді трагедія що відбувається 8 ранку ..
-
Це трагедія. Мені шкода, що таке трапляється... Написане є УЗАГАЛЬНЕННЯМ, а не аналізом конкретного випадку ОК? Я намагаюсь зрозуміти, як сталося, що жертвами нападів за 2 роки, принаймні двічі, стали саме новприбулі Українці... Яких в Вінніпезі, статистично, кіт наплакав....
-
А в перерахунку на кількість загиблих за рік? 1.4 відсотка населення потрапило в 5% загиблих за рік?! Випадковість? Саме тому я написав те що написав.... багато букв... Ще до CUAET было кілька випадків, коли НОВПРИБУЛІ (з Ізраїлю) отримали носові поранення в даунтауні
-
Це шальна випадковість, трагічна і шальна . То що ви там прописали , про фак офф. Я розумію що то ессе но вольну тему . Якщо б такі описи писали про когось , хто мені близок , і трагічно загубив життя у такому шаленому вбивстві- то тримайте мене семеро . Трошки іноді свої ессе можно при собі тримати , напевно .
-
Чомусь я в інстаграмі не бачу від канадійців таких меседжів ,тільки від українців .Не правильно подивився , не правильно то ,не правильно те . Мушу прикріпити посилання www.instagram.com/reel/C1K-3NuSVMt/?igsh=MTRiZTk5MzRlbWRhcA== Почитайте коменти , мені якщо чесно Вінніпег подобається,але тільки не в плані рандомного нападу ,якогось гуся ,якому не можеш навіть дати пиз#и ,бо ще посадять тебе , а не його . Чомусь в мене ніколи не виникало питання в Парижі ,Гамбургу,Неаполі(тільки ті що згадав «небезпечні міста» ) , чи йти мені на концерт , чи на іншу подію, а тут думаю може краще не йти бо то центр ,Вінніпег ,можуть рубанути біля Канада Лайв Центра . Мушу співсавляти всі + і мінуси і тоді вирішувати чи йти чи не йти ,це дисонанс,з яким приходиться рухатись в перед . Ще я ,як я , а якщо мою дружину хтось троне ,то я їх всіх швидко розчленую не думаючи про наслідки .
-
Це не випадковість і не думаю, що ваша казка (хоча й цікава) має щось спільне з реальністю. Більшість новоприбулих знімають дешевші апартаменти які розташовані в районах з підвищеним рейтом violent crime, не мають машини і ходять пішки. В цьому ж районі не перше вбивство під час пограбування.Там ж рукою подати до point Douglas. Складаєте все докупи і маєте більшу ймовірність.
-
Ну про Париж ти загибаєш, там мимо центру я би дуже боявся вночі ходити.