Українська Манітоба
-
Але нажаль для знедолених метісів, українці це просто білий таргет
-
"Вм треба просто більше заробляти, і тоді приблеми вирішаться самі" Дякую за підказку
-
Бро, робота це ключ. У того чувака якого вбили певно не було вибору. Не розумнічайте
-
Не у всіх є гроші
-
В поганих районах завжди обходити стороною, і не дивитися в очі. Якщо є тату на обличчі, то ця людина точно не багатий репер.
-
🤦🏻♂️
-
Блін, ви дуже розумний. Як той бідний Іван не додумався купити машину?
-
Але програти бій ))
-
Дивні порівняння. Українці живуть на своїй території. Вони автохтони, які мають свою країну. Євреї анаалогічно. Корінні народи Канади не мають своєї країни. Вони завойовані, дискрміновані. Їх не вважали за людей до 1960 року - в цей рік вони отримали право голосувати. Процеси дискримінації не зупинились магічним чином після цього.
-
Слухайте, ну я до 27 років жила у Кривому Розі, в нас з чоловіком будинок був на Большовику, там поряд психіатрична лікарня і дім нічного перебування для безхатьків бук, як не смішно напроти садочку. За 5 років життя там в будинку мені жодного разу не було страшно ходити вдень. Вночі ходила трошки швидше, але ходила. За 5 років в нас там не було жодного вбивства. Донька з місцевою малечею гуляла вуличками і якось ми не напрчгались. А тут я іноді напрягаюмь коли в автобусі бачу що «накачана» людина зайшла, бо не знаю що там в голові. В Київі коли п‘яний заходив в тролейбус то аби на наступній зупинці зсажувли або не пускали взагалі, бо безпека людей важлива. Напягаюсь коли малий в зал на автобусі їздить, дзвоню постійно. Тому таке. Вінніпег не таке вже і густо населене місто аби не можна було порядки навести;) просто немає механізмів мабуть. Банди звісно і в Україні є, і смертей багато, але зазвичай то розборки, а тут дійсно таке враження що по настрою людей вбивать, просто тому що. Хоча вцілому нам тут подобається і звісно з машиною безпечніше. Проте у нас одна машина на родину і тому автобусами все одно користуємося.
-
Можуть. У випадку з Евреями - будь ласка... А, пробачте, їх діскрімінували на протязі 2000 років, а не 200 Українці Теж народ Дискримінація з часів Петра 1, чи раніше? Тобто мінімум 300 років дімкримінації, заборони рідної мови, знищення цвіту нації, голодомор та інші знущання. Де якім народам подібне навіть не насниться у кошмарі.. Але ж дивитися, продовжують розвиватися... То що, не може бути іншого результату? Може. Але він нікому не цікавий.... Бо алкоголік кине пити.... родина буде в розпачі....
-
Ну Євреї 2000 років не жили на своїй теріторії, і їх звідусіль гнали.
-
Really? А те що багато країн їх вбивали мільйонами на депортували, булілі, забороняли практикувати їхні вірування, слідувати традиціям?! Почитайте як над ними християни знущались.... Благаю, я вважаю вас освіченою людиною Не треба, зупиниться... Бо ви зараз ще прчнете тут Від річки до Моря кричати