Українська Манітоба
-
Я не знаю чому, але там постійна двіжуха в банках. В інших районах спокійніше. Наприклад grant park rbc+cibc...
-
Ти в районі готелів був у банку?
-
Добрий вечір! Хтось може підказати будь ласка, програму TAP(провінціальні виплати) продлили? Було заявлено що ця програма до листопада діє
-
-
-
У дохторів тут 150+к зарплати.
-
Ти ще до лікаря не звертався. Там справу на 10 хвилин розтягують на кілька годин. Немає у них жодного інтересу приймати і лікувати хворих.
-
Зайшов сьогодні в 2 банки відкривати рахунки в СІВС та РБС. Клієнтів немає зовсім. Підхожу і говорю, що рахунок хочу відкрити. А менеджер каже, що немає вільних менеджерів і не буде вільних ще 2 неділі і треба записуватись.. 😂..Так кажу, треба терміново, нікого же немає, а він каже всі зайняті. Навчились же гади видимість роботи показувати, як в совку, не важливо, що робиш, головне на робочому місці сидіти...Видно, онлайн чемпіонат через 2 тиждні закінчиться і в віконці між іграми приймуть декілька клієнтів.
-
Ніхто не обсирає, в кожній епосі є свої плюси і ностальгія придає шарму. Ось вчора зайшов в Волмарт, там ось як в радянських ЦУМах, продавець матюкається, хтось спить посед магазину, ящики з фруктами стоять на одежі, кого не спитаєш - всі говорять - ну віб..ться від мене..😁
-
Вмієш ти завуальовано обісрати 🤣🤣🤣 Вчора за шмотки, сьогодні...