Українська Манітоба
-
Там хіба можна розширювати фільми із свого телефона.
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка, купив телевізор з операційною Ruky tv і не можу встановити чи найти там бодай якийсь браузер, щоб дивитися юакіноклаб. Чи можна там встановити бодай якийсь браузер чи телевізор потрібно вертати і купляти на андроїд тв, бо діла не буде?
-
100% так . Майже все уже дивлюсь на англ . Але от допустим… Оппенгеймера я не здужав на англ.. ну пока занадто для мене .
-
Та про телефон чи комп я знаю. Просто думав що як на Андроїд, без додаткового гемору. Стосовно української - англійською то я телевізор не часто дивлюсь, просто інколи на свята хочеться подивитися щось сімейне всім разом, і так щоб сильно не грузити мозок а отримати задоволення від перегляду. Ну в принципі зрозумів браузера на Ruky немає. А у кого тут Андроїд чи Гугл тв на телевізорі чи в них можна встановити браузер і дивитися юакіноклаб?
-
Термінологія специфічна, хоча і не дуже закручена ще 😅
-
в мене LG але я навіть не пробував шукати бо воно не дуже юзерфрендлі через пульт. Той ж uakino - знайшов кіно в лептопі чи телефоні/теблеті і зробив каст на тв.
-
Подобається, коли в кіно в Україні показують мовою оригіналу 🔥
-
Так той каст йде в 30 к/с або й менше. Неможливо дивитися, очі випадають. Хоча, можливо в нових тв вже 60к/с транслює?
-
Я беру ось ці, як додати їх з жареною цибулькою, то вже багато разів люди вірили, що то домашні: cheemo.com/harvest-potatoes-with-aged-white-cheddar-cheese-815-g/
-
Порадьте смачні вареники (схожі до наших) які є в Волмарті/Суперсторі?
-
А хто підкаже, як а ютубі у платному контенті вибрати укр.мову? Бо всі фільми тільки англ/франц аудіо. Треба впн український юзати?
-
Гарно дякую(
-
то інше. В тих відео є встроєний каст сервіс. Я так розумію через нього ТВ сам підключається до того сайту і його показує потім без вашого ПК. Ви свій ПК вимкнути можете або вкладку закрити - кіно вссе одно йде і сативится на паузу наприклад
-
Я мав на увазі міракаст/ві-фі дісплей. Низький фреймрейт передає. Але, можливо, залежить від моделі тв
-
знаю що rezka пірати але у них багато фільмів з українським перекладом
-
щось мабуть ми про різне говоримо. Там якість така ж яку тягне ваш ТВ, інтернет та сам сайт. Я не знаю як ви визначили ті 30к/с. Воно ж може показувати в HD якості
-
Підкажіть, будь-ласка, а на той час, коли змінюєш обмеження з WP твій поточний WP з обмеженням не дійсний?
-
бо як кастити браузер то дійсно воно не дуже і важко для лептопа наприклад
-
ця кнопочка
-
те, що ви щось попросили, ще не означає, що то вже підтвердили і в той же час не відміняє поточного статусу. Тобто ваш поточний дійсний поки не отримали новий перміт
22 Jan 2023, 08:02
106956/234665
31 minutes ago