Українська Манітоба
-
Ну ніхто не може знати, що насправді сталось з вашим фізичним посвідченням. Мабуть залишають для того, щоб користуватись в Україні. Хоча це теж не має сенсу, нещодавно прийняли закон що фізичне можна взагалі не отримувати. Лишається тільки один сенс - користування в інших країнах. Як підсказують вище, в Канаді фізичне посвідчення стає недійсним (що логічно).
-
Якщо у вас є пластикові 🇺🇦 права, то віддайте їх MPI і робіть 🇨🇦. Якщо 🇺🇦 права лише в ДІЇ, то вони дають вам лист, в якому ви підписуєтесь, що «бла бла бла, прошу рахувати мої 🇺🇦 права за #1234 не дійсними. Дата, підпис.» Звісно, ви можете збрехати і показати ДІЮ і лишити собі 🇺🇦 права на пластику, але то все буде на вашій совісті.🤷♂️
-
Я вже написав Що народ міняє дію на права.
-
По суті нема різниці лишали при собі права чи вони дійсно були загублені/залишені в Україні. Якщо ви бажаєте залишити права при собі, покажіть Дію. Головне - є можливість обміняти через Дію (шукайте в чаті "дія").
-
Срач🍿
-
Тоді вже антисеміт)
-
Знову коментарі, які мають ознаки дискримінації за національною ознакою
-
www.point2homes.com/ - тут є калькулятор
-
На сайтах банків також є калькулятори. Як дізнатися щодо щомісячних сплат за комуналку я не знаю. Особливо обслуговування будинку та прибирання у випадку з апартментами