Українська Манітоба
-
Якщо у вас є пластикові 🇺🇦 права, то віддайте їх MPI і робіть 🇨🇦. Якщо 🇺🇦 права лише в ДІЇ, то вони дають вам лист, в якому ви підписуєтесь, що «бла бла бла, прошу рахувати мої 🇺🇦 права за #1234 не дійсними. Дата, підпис.» Звісно, ви можете збрехати і показати ДІЮ і лишити собі 🇺🇦 права на пластику, але то все буде на вашій совісті.🤷♂️
-
Стосовно закону там наче писали хто міняв, що потрібно підписувати якусь заяву про те що старі ваші права будуть вважатись недійсними, якщо ви їх знайдете
-
Логічно виходить що це можливо.
-
Я вже написав Що народ міняє дію на права.
-
По суті нема різниці лишали при собі права чи вони дійсно були загублені/залишені в Україні. Якщо ви бажаєте залишити права при собі, покажіть Дію. Головне - є можливість обміняти через Дію (шукайте в чаті "дія").
-
Срач🍿
-
В чому дискримінація то?🤣🤣В запитанні чи не єврей людина?🤣
-
Тоді вже антисеміт)
-
Питання про національність робить мене расистом?🤡
-
А до чого тут расизм?
-
А ви расист?))
-
Знову коментарі, які мають ознаки дискримінації за національною ознакою
-
А ви єврей?)
-
А нашо вам таке взагалі знати?Шо вже "схеми" понавидумували?
-
www.point2homes.com/ - тут є калькулятор
-
Читала в новинах з України що права в Дії можна вже мати, а пластикові по бажанню. От мають якось це і на міжнародному рівні це прописати, що українці в телефоні все мають з документів і воно ,,справжнє,, )
-
На сайтах банків також є калькулятори. Як дізнатися щодо щомісячних сплат за комуналку я не знаю. Особливо обслуговування будинку та прибирання у випадку з апартментами
-
Там таки прихвалюють я думаю..
-
На сайтах з продажу нерухомості є розрахунок платежів.
-
Цікаво знати. Скільки приблизно платити за іпотеку в місяць? Хочу порівняти з орендою ) всередній ціновій категорії , і по провінціям.
22 Jan 2023, 08:02
10706/233055
15 minutes ago