Українська Манітоба
-
Ну так і в Білорусі гадають .... якщо ти не працюєш на повалення режиму у Білорусі то ми тобі теж поміняємо паспорт. У чому різниця?
-
Так вона і надалі буде піклуватись якщо ви оновите свої дані
-
конституція то основний а не єдиний закон. Там є купа референсів на інші закони, постанови тощо
-
вы перекрутили моє висловлювання та відповіли зовсім інше😁😂
-
Тобто знову ви ототожнюєте: підтримку диктатури і захист держави
-
І в конституції не сказано шо обмежити можем пока Ви не...... виконайте деякі умови? Чи там чётко зазначено шо не можуть принимать закони шодо таких прав..... и крапка.
-
і хто вас обмежує в тих правах? А що каже стаття 65 або 68?
-
це не може бути визначено законодавством після того як пішли від кріпацтва
-
Ось саме про 2 абзац і кажу : Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції
-
що з ціною життя, хто має право їм розпоряджатися?
-
вони йому не суперечать а доповнюють. Чомусь ми можемо читати статтю 64 але навіть не всю а тільки перший абзац, але не другий і тим паче не статтю 65 або 68
-
Вибачте але основний закон на то і основний шо інши закони не мають йому суперечити.
-
Та ніхера не буде
-
питання в лицемірстві. Не треба тицяти в статті з правами і оминати статті з обов'язками. Треба чесно сказати від"біться від нас своєю державою я буду сам якось.
-
вони кожні пів року думають про ухилянтів за кордоном, вангую, що десь через пів року новини будуть, «в Вінніпезі відкриється перший філіал тцк» і так буде доки війна не закінчиться
-
Питала в гуглі, але картинки до місць вбо взагалі немає, або не дуже зрозуміло що можна робити в лісі
-
Куди поїхати в межах 200 км від Вінніпегу на пару днів відпочити, і подивитися на гарні краєвиди
-
Так ось викатять це законопроект от тоді і глянемо що В нас заберуть із прав а шо додадуть до обовязків.
-
тоді у чому питання - тут усі хто хоче жити, чи жити краще. Залиште лицемірство.
-
Дискусія про те, що ті, хто ви вимагають якісь права - повинні памʼятати про свої обовʼязки. Всі, хто хотів воювати - вже давно там, це зрозуміло.
22 Jan 2023, 08:02
107095/237307
about a minute ago