Українська Манітоба
-
youtu.be/8g_ubwq6nD8?si=nQDGgLjMTMRd36UY
-
Дискусія якраз з цього і розпочалась
-
В ПКМУ 1487 (якщо не помиляюсь) вказано. І там не до ТЦК йти треба 😅
-
Да вони не можуть меня взяти на облік : ведуть військовий облік призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які перебувають на тимчасовому консульському обліку, А я перебуваю на постійному обліку. 😁😁😁😁😁
-
В Україні закон працює тільки однобоко, нажаль. Якщо ти не дотичний до влади, чи не маєш достатньо ресурсів і звʼязків - твоє місце на війні. І так буде ще мабуть немало часу, допоки народ не зрозуміє - народ і є влада.
-
Rocky Mountains та Elkhorn Resort. Трішки далі чим 200 км, але це найближче
-
Щось ця дискусія не подобається. Ми ж всі тут у Вінні а не в Україні.
-
ШОК ⚡️⚡️⚡️ МОБІЛІЗАЦІЯ 600 МІЛЬЯРДІВ УКРАЇНЦІВ, ПАКУЮТЬ ВСІХ У КАНАДІ
-
Тож уточнюйте все відразу 🤣
-
Саме так, я вільно могу заїджати та виїджаети з України. На законних підставах.
-
Ви ж не уточнили спочатку , на якому саме😅 У тих, що то має PR та є на постійному обліку - більше свобод…це вже давно відомо 😌 Навіть трохи більше, ніж у тих, хто має громадянство інше, бо можуть вільно кордон України перетинати, до прикладу, чого за законодавством не зможуть так вільно зробити громадяни, що на тимчасовому обліку, та громадяни, що мають паспорт іншої країни
-
А взагалі можливо тут зробити якусь резервну копію закородонного паспорту? Чи наприклад замовити ще один паспорт, і носити його замість оригіналу з візою?
-
Так якшо я не стою на обліку в Україні бо я знявся в Україні з обліку і регестрации. Тут меня на облік не поставили .... то мене для ТЦК не існує.
-
Ну і там все рівно не до ТЦК йти треба 😅
-
У мене один. Як другий зробити, не знаєте?
-
Буде добре, якщо можете зробити їм нові паспорти. Їхати за старими, але потім це дуже полегшить вам життя в Канаді
-
так можна мати два паспорта. Це не заборонено
-
Ви можете мати не більше двох діючих закордонних паспортів
-
Та я ж не про Вас Ви ж не являєтесь резидентом України
-
Не читав
22 Jan 2023, 08:02
107141/231513
13 minutes ago