Українська Манітоба
-
Я є громадянином України- іншого громадянства нема. Але наразі я не є постійним резидентом України. Тому можу без перешкод перетинати кордон без обмежень.
-
Саме так. Можна мати хочь 10 громадянств, але на території України до її громадянина будуть відноситися саме як до громадянина України, а не іншої держави
-
Не зовсім. Якщо на Українському кордоні Вас ідентифікують, як громадянина України (якщо Ви ще громадянин, звичайно), то вони будуть трактувати Вас виключно як громадянина України. І це вже буде питання держави, де Ви маєте постійне резиденство чи друге громадянство, чи буде Вам надана підтримка в разі необхідності чи ні 🤷♀
-
Кожний сам вибирає свій шлях 😊
-
Поїдемо до України тільки після виходу з громадянства
-
Звісно, я виїжджав з України у 2023 році.
-
Не можна вийти з громадянства, не маючи іншого
-
Це ніби не є вимогою... Але можливо помиляюсь
-
Спочатку тре іншого громадянства набути
-
А як з нього вийти ?
-
Короче, поїдемо до України через 30 років
-
А ви тут source of truth? 😉
-
Це таких важкий процес шо ппц. Це можна ініціювати в посольстві (і для консула то буде біда, бо майже ніхто цим на практиці не займався), але далі цим буде займатися МЗС, потім якась там комісія при Президенті в ОПУ, і хоч би роки через 2 ця бумажка дійшла на підпис до Президента, а там якщо за цей час хтось/щось зміниться-починай по новій.😅 Це якщо коротко.
-
Перестану відразу після вас .
-
Не пишіть фігню в загальний чат і не буду
-
В мене deja vu 😁
-
А давайте ви не будете мене чіпати 🤔
-
От було би прикольно — вийшов з громадянства, а країна у якій знаходишся тобі автоматом дає своє
-
Дуже цікаво вивчати юриспруденцію по реддіту. Давайте так, якщо тому вбивці дадуть менше 5 років то я вам пляшку вина (біля 25cad) куплю, якщо більше то ви мені?
-
Ок, my bad, ніякої свободи вибору 🤷♀😁
22 Jan 2023, 08:02
107184/231268
2 minutes ago