Українська Манітоба
-
все вірно😌
-
Також і для перетину кордону, потрібно мати для першого разу штамп ДМС А а для повторного вже консульский облік. Так вказано на сайті ДПСУ
-
Я Вам не вірю, бо Вас не знаю :) А взагалі вважаю, що в чаті треба мати більше толерантності, ми всі тут дуже різні, і правда в кожного своя 🤷♀ сподіваюсь, дискусія вичерпана ;) Веселого та Доброго Вам Різдва :)
-
ну то вже інше питання)) що треба зробити, аби стати на постійний консульський облік))
-
Ні якщо ви не оформили виїзд на ПМП до Канади Вас не випустять ні з ПР ні з канадский паспортом.
-
Саме так але не так. Мається на увазі перший виїзд з України після оформлення ПМП а закордоном оформлення може буди мінімум до 1 року.
-
для того, аби стати на постійний облік у Консульство, спочатку треба спочатку зібрати відповідні документи, які б підтверджували, що Ви більше не являєтесь резидентом України і ні на яких обліках в Україні не значитесь
-
💰💰💰💰
-
Основне питання як знятися з військового обліку. Без схеми це питання не вирішуввлось ніяк
-
Тобто якщо на момент початку повномасштабної війни знаходились поза межами України, тобто питання першого виїзду вже не актуальне, то достатньо стати на постійний облік в іншій державі, про що мати відмітку в паспорті, і можна виїхати наступні рази з України без перешкод?
-
На Украинскому кордоні прикордонникам це не цікаво. Чи є у Вас ПР чи Паспорт Канади .... іх цікавить чи є Ви постійним жителем України і чи є у Вас відповідні відмітки .
-
ny.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/5292-zalishennya-na-postijne-misce-prozhivannya-za-kordonom-pmp
-
А з військового обліку як знялись? На основі документу пункту і тд. 😉
-
Цікаво, а де за це питають? На якій стадії оформлення?
-
В другій країні? Чи в якому сенсі в третій? :)
-
завтра якраз прочитаємо документ все-таки внесли законопроект по мобілізації
-
Ну і обовʼязково в третій країні мати статус постійного резидента.
-
Я не в Канаді ставала на постійний консульський облік, але коли ставала, то у мене просили постійне резиденство в тій країні. Без ПР казали лише на тимчасовий ставлять.
-
Ризикувати їхати зараз до України це дивно
-
Він заморожений. Як рибу продають, адже ми далеко від океану?) Після розморожування термін придатності 3 дні, перевірила щойно на упаковці в холодильнику)
22 Jan 2023, 08:02
107222/235320
20 minutes ago