Українська Манітоба
-
Вітаємо, Igor Batko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як я писав вище, законопроект не є законом. Сподіваюся, що такі просто дурні речі заберуть із проекту. У тому числі і заборона на продаж майна військозобв'язаного.
-
Відповідь на ваші запитання.
-
Тепер тим, в кого нема на руках тих документів , і хто тут хоче залишитися - треба встигнути отримати канадійский паспорт до того, як закінчиться український 🤔
-
У чому суть вашого коменту?
-
Там, де йде війна, важко дотримуватися всіх прав і свобод.
-
Трактуйте приміряючи на себе і не вдавпючись до лицемірства )))
-
Мм,Північна Корея
-
Думаю повинен бути якийсь сценарій розроблений , щоб отримати ті документи , не повертаючись до України . Через консульство якось
-
І молитися Богу, що не загублять власний паспорт
-
Закон один для всіх. Чи ні?
-
Я цілком погоджуюсь. Питання чи цей закон буде мати дію на тих, хто виїхав до війни. Наприклад, я маю майно в Україні і захочу продати. Оскільки я військовозобов'язаний, то згідно законопроекту мені це не дозволять зробити, якщо я не надам відповідні документи.
-
Поки що так, тому варто взяти
-
Довідку можна взяти з дії
-
Думаю, дімас з України довідку вже не дістане 🙃
-
Але війну не виграти без людей, то ніби сенсу немає ще більше ускладнювати нам життя 🤷♀
-
Є Дімас документи 😃
-
ЗеЛєніну діаспора вже не треба, пішов пан або пропав, Аврора постріл свій зробила
-
Там писали вище, що сайт втомився і ліг відпочити
-
Ну це не реально зробити. Зелені просто тоді втратять підтримку діаспори. От якраз це одна із дурниць, які є у тому законопроекті. Таке враження, що писали проект старшокласники, а не досвідчені юристи.
22 Jan 2023, 08:02
107278/230226
22 minutes ago