Українська Манітоба
-
Дуже сумніваюся, що Канада буде видавати громадян України. Звичайно, що ці всі законопроекти додадуть гемору при зборі папірців для міграції, але не думаю, що тут комусь відмовлять за те, що він від повістки втік.
-
Хтось знає про цей мак, чи він працює сьогодні і чи там ок плей рум?
-
Тим більше що якщо кримінал в Україні то ніхто не зможе відмовитись
-
Якщо не помиляюсь, це не стосується тих, хто вже має громадянство іншої держави.
-
Не поїдемо. Північна Америка велика, сховатися є де. Хай ТЦК йде нй
-
Саме так, на це і спрямовані всі ці заходи. Створити умови для неможливості перебування чоловіків в інших країнах.
-
💬 Текст законопроєкту про зміни в мобілізації оприлюднив нардеп Железняк. 💰 Платимо бонус за новину ◀️ ПІДПИСАТИСЬ 👈
-
Майже ні одна не видасть українців, ситуація в тому що можуть створити такі умови що українці будуть вимушені їхати Просто робитися кримінал за ігнорування повістки і людина не зможе продовжити свій статус або зробити новий у більшості країн світу
-
Ну хай зроблять кримінал. Канадській стороні на це, думаю, чхати. В противному випадку, якщо буде форс-мажор повний, то хто знає — той знає, що робити треба. Краще жити некомфортно тут, ніж їхати назад
-
Саме це і буде підставою для обгрунтування підозри в кримінальному провадженні. Тобто, повістка вважатиметься врученою, а особа не виконала свого обов‘язку - з‘явитися до центру укомплектування.
-
Yikes 😄
-
Я хочу подивитися як вони будуть купувати людям квитки в Україну 😄
-
тоді наступний пункт
-
А за кордоном і не потрібно, треба буде в Україну повернутись.
-
на крайній випадок, в Канаді є Humanitarian and Compassionate програма; там здається важливо мати звязок з Канадою, плюс можливо сім'ю яка залежить від вас
-
а як влк проходити закордоном? а що про компенсацію втрати доходу? я вже бачу зустрічні іски до Кабулу. Або ви вважаєте, що зараз усі українські мільйонери з ЄС та Дубай заплачуть і стануть у чергу на з/д вокзалах до Львова?
-
Про це і мова
-
Боже Яке воно кон...не це творіння. Потратив 40 хвилин життя на то щоб прочитати цей проект. Я вірю що его ще будут пів року переробляти. Бо то шо воно є. То бред повний. Там стільки колізій та помилок хай бог милує. Я і то краще напрацюю хоч і не маю юридичної освіти.... Сподіваюсь в такому вигляді його не примуть.
-
Щоб відмовитися від українського громадянства, треба мати інше громадянство
-
З Різдвом, громадяни. Це найбільший тролінг року.
22 Jan 2023, 08:02
107318/230097
29 minutes ago