Ну ось питання, як бути тим хто виїжджав на навчання за кордон та отримав довідку форми 4 .... що їм згідно цього проЄка робити куди бігти. Вони зняті з обліку, документі облікові здали ..... і все далі що їм робити.
Може через 10-20 років Україна (або що від неї залишиться) вступе в ЄС (якщо воно ще буде їснувати). Ви до того часу заробите в Канаді купу грошей і захочете переїхати до Європи, а громадянства України у вас немає! Ото халепа
Що робити тим , хто виїхав з України та був на обліку у окупованих частинах країни , та не має зараз документів на руках . та ніколи не повертався назад ? Питань дуже багато , а відповіді де шукати 🤔
На новий облік я не вставав , тому що не проживав на території України. Так що ось цікаво що буде . Типу повертайтесь до дому , вставайте на новий облік , потім посидить десь почистить картоплю , а потім повертайтесь до Канади з військовим білетом 👀
Так , немає в базі , як я розумію . Тому що не можливо було отримати цей папірець , не ставши на новий облік , тому що нема звʼязку з окупованими військовими
Народ, в імміграційному чаті така саму дискусія, тому або тут або там пишіть. Я розумію, що всі в емоціях від подарунку на Різдво, але контролюйте свої пости і не дублюйте в обох чатах.
Адміни також відпочивають 😄