Українська Манітоба
-
6 міс
-
На новий облік я не вставав , тому що не проживав на території України. Так що ось цікаво що буде . Типу повертайтесь до дому , вставайте на новий облік , потім посидить десь почистить картоплю , а потім повертайтесь до Канади з військовим білетом 👀
-
Так , немає в базі , як я розумію . Тому що не можливо було отримати цей папірець , не ставши на новий облік , тому що нема звʼязку з окупованими військовими
-
Адміни повинні разом з народом панікувати і бідкатися, а то як не люди
-
Народ, в імміграційному чаті така саму дискусія, тому або тут або там пишіть. Я розумію, що всі в емоціях від подарунку на Різдво, але контролюйте свої пости і не дублюйте в обох чатах. Адміни також відпочивають 😄
-
Ех, а мені треба, бо там довідка про несудимість і заявка на новий паспорт
-
Коротше кажучи, я передумав собі встановлювати Дію 😄
-
Це вже питання доказування в кримінальному провадженні) На розсуд суду, так би мовити
-
Вони матимути ел пошту з купи ресурсів, але надіслати, це не підтвердження що хтось прочитав. Емаіл сервіси не відправляють підтвердження що лист прочитано. Але законодавцям все одно, закони ж не для їх.
-
Блін, може то й собі замовити? А як раптом на НАТО буду працювати? Там кліренс за останні 10 років треба.
-
Я не знаю, там ж пропонують і через ел.пошту надсилати повістки 😄
-
З яким саме ресурсів? З Дії? Із Приватбанку? А як у мене немає вже доступу до тої пошти?
-
Зараз Дія ляже від кількості запитів на Витяг про несудимість😅
-
Не забудьте свою ел.пошту забрати з усіх ресурсів 😄
-
А ми холопи тут
-
В адмінів уже канадське громадянство.
-
Але, якщо бути об‘єктивним, то з таким підходом можна наштампувати безліч кримінальних проваджень, але чи готова правоохоронна і судова система до такої кількості. Це питання.
-
❗️Кабмін також вніс до Ради законопроект, яким посилює відповідальність за порушення правил мобілізації: ▪️Порушення законодавства про військовий обов'язок – штраф від 34 до 85 тисяч гривень, за умов особливого періоду – від 153 до 204 тисяч гривень. ▪️ Відмова від проходження ВЛК – від 3 до 5 років позбавлення волі. 😳😳😳😳😳 А цей день все краще і краще.... вони там вирішили добити до кінця.
-
Добрий вечір, підкажіть, хто вже літав оформляв паспорт на дитину в Канаді. Чи потрібен дозвіл від батька якийсь?
-
Ще не приняли, а ти вже рашку згадав, навіть не близько ми до фашистів, був би ти в рашці купив би бутилку щоб присідати і навіть пост боявся в групі написати
22 Jan 2023, 08:02
107350/230093
about 2 hours ago