Українська Манітоба
-
Ні вони виключно приймають документі перевіряють їх комплект та відправляють до Управління ДМС в Україні.
-
Щоб не шукати притулок, треба робити PR як навмога швидше. Ще 2 роки до подачі на громадянство Канади посидіти тут без виїзду.... Після цього Український паспорт вам не вже на знадобиться....
-
я так розумію, що усіма запросами Канади щодо перевірок займається наше посольство?
-
Посольство України не займається розглядом справ чи аплікацїй на ПР Канади взагалі. Вони не мають до цього жодного стосунку
-
Посилання давати не буду наберіть в гугли и ознайомтесь с тим хто куди шо посилає.... : ПОРЯДОК провадження в закордонних дипломатичних установах України за заявами про оформлення документів для залишення на постійне проживання за кордоном громадян України, які виїхали за кордон тимчасово
-
До кого можна заїхати поколядувати ?Винагороди не чекаєм ) Просто підтримуєм українськи традиції
-
;( на наступний рік я вже вертеп буду збирати ,пройшовся тут по будинку тут в знайомих ,ніхто коляду не хоче слухати ,пічально це все …
-
А я оце сьогодні якраз думала, що не вистачає колядників:) і гадала чи є хтось хто колядує😅 Наступного Різдва може обʼєднаємось і прийматимемо «замовлення» на колядки:)) теж чисто на волонтерських засадах🙈
-
Тут головне правильний маркетинг:)) «хто слухає в цьому році колЯду - той в наступному покладе ПР у шухлЯду» Підписуюсь і на Вертеп і на Маланку:)
-
Якщо закон буде прийнято в тому вигляді, який він є у проекті, то ті, хто вирішив покинути Канаду з надією тимчасово пересидіти війну в Європі, дуже швидко передумають і будуть подаватися на ПР вже негайно. Зараз у нашій подорожі зустріли людей, які подались на гуманітарні підстави і отримали погодження від уряду. Люди колись жили в Україні під кордоном з Польщею, однак, отримали погодження від уряду. Що вони писали в аплікації - загадка. Вони жили в Канаді як іноземні працівники з 2020 року. Однак, їхнє прохання про надання виключення за гуманітарними підставами задовільнили. Подались ще у березні 2022 року, а отримали погодження тільки зараз. Скільки ще часу пройде на отримання самого рішення на ПР, поки невідомо, але точно кілька місяців ще.
-
Друзі, де можна подивитись повний законопроект? На офіційному сайті не відкривається.
-
Якщо закон буде принято, то ще більше українців передумають повератись і будуть ще більше докладність зусиль щоб закріпитись в іншій країні.
-
На час військового стану частина норм конституції за законом військового часу може не дотримуватися, про це йшлося неодноразово
-
Якщо проект буде прийнятий, багатьом це не вдасться, бо він набуде чинності в лютому, почнуться хвилі повісток і кримінальні впровадження, за яких не вийде пройти федеральний етап. І невідомо, як буде з військовозобовʼязаними жінками, медсестри і лікарі, які зараз в Канаді, чи така ж буде схема з ними
-
Дякую!
-
Це misrepresentation і звичайно, це перевірятимуть, ви думаєте, там ідіоти сидять?)
-
Вивантажуйте ту довідку кожного місяця поки вона "чиста". І коли вона там знадобиться то останню чисту і покажіть на імміграції. Навіть якщо у вас вже шось з'явиться а-ля кримінальне в Україні то Канада цього не перевірить бо спільної бази немає
-
Хз, інших ідей у мене тоді нема 🫠
-
Зараз є навіть українські сервіси, де можна заплатити а-ля 100 грн за добу доступу і знайти всю інфу про всіх, включаючи справи про штрафи за перевищення швидкості і справи по аліментах. Для цього не треба були імміграційним офіцером, це доступно людині з вулиці. А при подачі на PR це типу не знайдуть?)
-
Ну так всі ж громадяни України
22 Jan 2023, 08:02
107465/238789
9 minutes ago