Українська Манітоба
-
Та нема за що 😅
-
Дякую.
-
Дякую, ти коректно доніс мою думку ><
-
Тому то і паніка у чаті , якщо навіть народ сидить з канадійскими паспортами , то їм теж буде не весело . Там обмеження прав , якщо ще є щось в Україні.
-
Не те щоб заборонено…просто це не визнається, т.я. не має Україна двосторонніх договорів із жодною із країн
-
В тому то і вся веселуха. Нове громадянство отримали , а для Україні - ви завжди українець . Поки президент не підпише зворотне . А в нього зараз справ вистачає 😅
-
Та їм фіолетово це давно)
-
Дозвольте вас виправити, в Україні заборонено подвійне громадянство, а не два
-
При чому тут подвійне громадянство?) Українці мають право мати скільки завгодно громадянств чи підданств. Це не подвійне громадянство
-
На скільки я знаю у нас від громадянства не так легко відмовитись. Я думаю у багатьох з тих хто емігрував 20+ років тому, тому і є досі то громадянство. І мене наприклад шокує саме доля цих людей, бо це несправедливо
-
Але Україна ментально не є для них рідною, я про те
-
Я не про це. І доречі, ~третина населення там віруюча сильно. В більшості подавляючій це світська країна. І це просто був і є їх обовʼязок захищати свою країну…а не святу землю…
-
А ти хіба коли якусь там візу, наприклад, робиш тобі не треба вказувати обидва громадянства і несудимість в цих країнах?
-
Ну точно не канадським громадянам )
-
Пора створювати Батальйон "CUAET"
-
Ну то зрозуміло . Для цього трошки паніки 😅 може в когось там є якась нерухомість , яку зараз самий час переписати на когось 👀
-
Бо вони є євреями і то їх свята земля. А Україна не є їх святою землею, вони там просто народилися волею випадку, тому я і привела приклад саме на них, бо це досить популярне явлення. Можна щє привести приклад з громадянами Молдови чи Угорщини, якщо з євреями важко :)
-
67 сторінка, але краще з початку почніть .... там багато цікавого знайдете.
-
Ну то вже таке. Хіба є ще українці , яким в цей час не весело? Колективне горе , психологи вважають, що це бʼє сильніше, ніж горе персональне
-
Раз вже пішла справа у порівнянні 😅
22 Jan 2023, 08:02
107506/229903
about 3 hours ago