Українська Манітоба
-
Ну то в мене вайберу немає😂 А сповіщення йому прийде, а як не прийде то не страшно
-
В чаті писали, що обмінювали права з Дії.
-
Якщо ви зібрались сюди їхати, то повинні розуміти, що ніхто не буде шукати за вас житло і роботу. Тут є допомога від волонтерів, дають житло безкоштовно на місяць, але за ручку вас водити і за вас щось шукати - такого немає тут. Мову треба було хоч трішки вчити поки чекали візу і зробити хоч мінімальне дослідження що це за програма, що вона дає і взагалі куди ви їдете і що збираєтесь тут робити
-
Так, через роботодавця. Blue Cross компанія, здається. Десь 70$ на місяць плачу, точно не знаю. Але точно не використовую все що та страхівка покриває: на массажі немає часу або просто лінь :)
-
Укрпоштою коштувало 1300грн за 2 кг, посилка йшла 1 місяць, прямо до дверей. В декларації вказали вартість 35usd щоб влізти в ліміт (по суті приблизно так і є, це юзані особисті речі); але взагалі логічно, що якщо це особисті речі, то за них нема чого сплачувати податок, не знаю що про це каже канадський закон, можливо те саме. Купляв дещо в США, посилка йшла через UPS, який після перетину посилкою митниці надіслав на імейл посилання на сплату податку. Потім робітнику UPS при отриманні посилки показуєш імейл-підтвердження сплати цього податку (прямо на телефоні). Точно не пам'ятаю, податок склав десь 12-15%.
-
Доброго дня Нам потрібна ваша допомога-консультація Нас 3 молодих хлопця у нас вже готові візи також шукаємо квитки з Польщі до Торонто так як у нас погане знання англійської мови то нам щось організувати буде проблематично Ось мій номер у Вайбер +48539150109 Якщо в Україні то нам потрібне житло робота і людина яка зможе нам з цим допомогти Заздалегідь дякую. Чекаю відповіді
-
Добрий день! Нам відправляли речі з України через Meest express. Біля 20 кг вийшло приблизно 9-10 тис грн. Відправляли приблизно пів року тому.