Українська Манітоба
-
читайте уважно, там же сказали у вайбер писати)))
-
В чаті писали, що обмінювали права з Дії.
-
Якщо ви зібрались сюди їхати, то повинні розуміти, що ніхто не буде шукати за вас житло і роботу. Тут є допомога від волонтерів, дають житло безкоштовно на місяць, але за ручку вас водити і за вас щось шукати - такого немає тут. Мову треба було хоч трішки вчити поки чекали візу і зробити хоч мінімальне дослідження що це за програма, що вона дає і взагалі куди ви їдете і що збираєтесь тут робити
-
але це люди шукають у цьому чатіку всяке різне, приїжацте і самі на місці розберетесь. тут супер дорого супер холодно і треба ворушитись)
-
Українчький стаж тут ні на що не впливає. Про обмін почвідчення - пошук по групі покаже 😉
-
100% Я про масажі завжди згадую лише в грудні as in «чорд, треба ж використати, бо обнуляться», потім мені ліньки стає, і вони таки обнуляються ))
-
Так, через роботодавця. Blue Cross компанія, здається. Десь 70$ на місяць плачу, точно не знаю. Але точно не використовую все що та страхівка покриває: на массажі немає часу або просто лінь :)
-
Укрпоштою коштувало 1300грн за 2 кг, посилка йшла 1 місяць, прямо до дверей. В декларації вказали вартість 35usd щоб влізти в ліміт (по суті приблизно так і є, це юзані особисті речі); але взагалі логічно, що якщо це особисті речі, то за них нема чого сплачувати податок, не знаю що про це каже канадський закон, можливо те саме. Купляв дещо в США, посилка йшла через UPS, який після перетину посилкою митниці надіслав на імейл посилання на сплату податку. Потім робітнику UPS при отриманні посилки показуєш імейл-підтвердження сплати цього податку (прямо на телефоні). Точно не пам'ятаю, податок склав десь 12-15%.
-
У мене так, бенефіти з роботи покривають 100% стоматології мені + депенданту, тільки там обмеження по кількості разів. Чистка зубів раз на 6 місяців, наприклад.
-
Доброго дня Нам потрібна ваша допомога-консультація Нас 3 молодих хлопця у нас вже готові візи також шукаємо квитки з Польщі до Торонто так як у нас погане знання англійської мови то нам щось організувати буде проблематично Ось мій номер у Вайбер +48539150109 Якщо в Україні то нам потрібне житло робота і людина яка зможе нам з цим допомогти Заздалегідь дякую. Чекаю відповіді
-
Читала раніше що вигідніше відправляти контейнери з Одеси
-
Також цікавить. І також важко знайти більш-менш конкретну інформацію. ((
-
Мене цікавить відправка не посилки , а десь контейнеру приблизно 100 кг Можливо хтось має досвід , яка вартість , звідки відправляли?
-
Зрозуміла. Дякую. В тому і складність, що вже декілька місяців намагаюсь знайти хоч якусь інформацію - але тільки загальні відомості, які є на сайті. А там немає відповідей на питання, на жаль. ((
-
Ми ще не відправляли, лише дізналися ціну, тому деталей на разі жодних не маю.
-
Розкажіть, будь ласка, деталі. Чи продивлялись посилку при відправці, чи потрібен опис вмісту посилки, як посилка проходила митницю, чи довелося платити на митниці, куди міст доставляє в Канаді?
-
Добрий день! Нам відправляли речі з України через Meest express. Біля 20 кг вийшло приблизно 9-10 тис грн. Відправляли приблизно пів року тому.
-
Скажіть, будь ласка, Ви вже відправляли через міст? Читала, що вони доставляють тільки до Торонто. І що потім ще треба на митниці платити. Розкажіть, будь ласка, якщо вже є досвід відправок.
-
Є контакти у Вінніпезі?
-
Мене цікавить не посилка , а більший об’єм , щоб переправити найбільше речей , дуже важко з ними розставатися . І контейнер якого розміру ?
22 Jan 2023, 08:02
10765/230460
2 minutes ago