Українська Манітоба
-
А ми щойно звідти приїхали. Хотіли в Найк зайти подивитися. Спочатку пів години повзли в заторі до парковки, потім побачили 200 людей в черзі до Найку і поїхали додому 😁
-
Ніхто не віддає гугол телефон піксель 7? Прийму в дар
-
Мабіла за півторушку, мені тільки не хватало )))
-
1500 долл в Best Buy
-
Теж взяв би в дар, маєте?)
-
Гугол телефон 8 про буде норм? 😂😂😂😂
-
Це тест, спочатку буде теоретична частина, потім тест
-
в Best Buy подарують 🤣🤣🤣
-
Бачила в Safeway пироги штоллен по $4 замість $15! Кілька видів!
-
вони нереально переоцінені, краще вже круту камеру за 1000; взяв used pixel 6 за 330 на ebay, рік+ користуюсь, ніяких нарікань
-
Інакше храм не побудуєш 🤣, - Грощі нести сюди, коли несеш туди то підеш в пекло 🙃
-
У black Friday ціна була 499 Pixel 7
-
О, дякую за повідомлення. Я вирішила вдома залишитися. Хоча цікаво було подивитися що воно за Boxing Day та знижки. Але боюсь що мене там зібьють з ніг в магазинах і вірусів нахватаюсь. Піду завтра по магазинам. Хочу купити тепле довге пальто на -30 градусів. Читала, у деяких марок снижки будут весь тиждень. Може щось і мені залишиться
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
На шмотки знижки стовідсотково будуть ще кілька тижнів, навіть не переживайте )) Але! От чи залишаться розміри/моделі - це вже інше питання, на боксінг Дей розгрібають швидко. Я зараз зайшла глянула, з 26 одиниць шмаття, що я вчора вночі нагрібла, лише 3 ще й досі є в наявності. Але дивіться, будуть же ж такі як я, що нагрібли купу всього, і будуть частину повертати - то ж за кілька тижнів розміри/моделі знов будуть зʼявлятися і пропадати. Коротше, починається сезон полювання ))
-
Теоретична типу підготовка,а потім тест?
-
Як я вас розумію 🥰
-
Я чекаю лютого. Найнижчі ціни. Коли в кошик не додаєш ціна зменшиться. Але це для залізної витримки. Бо чешуться руки
-
Мене хвилює чи треба буде щось самому відповідати. Лячно. Тест то краще для меня, спокійно можно відповідати.
-
Їдьте краще пірнати саме там де Ієсуса хрестили — на річку Іордан. Там тепло і немає криги
22 Jan 2023, 08:02
107894/230602
4 minutes ago