Українська Манітоба
-
Їдьте краще пірнати саме там де Ієсуса хрестили — на річку Іордан. Там тепло і немає криги
-
Самому нічого відповідати не потрібно, лиш заповнити тестові завдання після лекції
-
Єдиний мінус онлайн шопінгу для мене це коли…😁
-
Якщо Вам не критично який виробник - то купите. А от мультиварку я втратила, двічі)))
-
Доброго вечора. Хлопці, дівчата. Цікавить питання стосовно володіння авто. Які середні витрати на авто в місяць? Страховка 150 баксів Газ приблизно 150 на місяць, якщо дом - робота? Поломка авто, середньої важкості, допустим тойота, чи додж (наскільки дорого)? Якісь ще нюанси?
-
дякую за відповідь
-
У мене тазік 2003 так і жере 160 страховка і 150 газ в режимі дім робота
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Дякую вам за рекомендації
-
Американські авто — херня. Тільки Японія. Хонда, Тойота — кращий вибір.
-
Важко порівнювати надійність Toyota vs. Dodge 😁 Якщо нормально досліджена тойота , то може проїздити пів-мільйона км без особливих проблем. Додж який доїхав до 200 тис км - це винятковий герой. (Їжджу на тойоті, авто має 24 роки, 250 тис км. Хотілось би може вже й купити нове авто, але боюсь ця тойота ще буде десь років 10 їздити без проблем...)
-
А ну це 100%, бо тут штрафи за парковку що краще вже платити за парковку)
-
У мене свіженьке 2020 року страховка 170, бенз 100-150, але це всі поїздки а їх буває не мало. Ремонт 0, бо на гарантії
-
Ще парковка дома і робота, в моєму випадку це ще плюс 300 баксів 🫣
-
😳це точно космос! Я думала в нас за 100 баксів -це вже потолок
-
Вітаю с ковідом 🫡
-
В мене на роботі то безкоштовно, але вдома 170$, без авто не можу( робота кожен раз в різних місцях і інструмент на горбу не потягнеш( але парковка в квартирі космос, в пошуках будинку
-
Бенз виходить реально дешевше ніж парковка🥶 якщо є можливість на роботі паркуватися безкоштовно-це величезний плюс. В мене парковка 10 баксів в день, 20 робочих днів = 200 баксів + 100 баксів підземний паркінг дома…. Тому я пересіла на автобус 😂
-
Осборн, біля Канадалайф новий будинок.
-
А де це ви живете? Не буду там дивитись житло 😂
22 Jan 2023, 08:02
107913/230734
9 minutes ago