Українська Манітоба
-
Питання батькам :) хто тут купляв контейнери або органайзери для дитячих іграшок? Може щось практичне та недороге знаходили?
-
Ікея шафа і бокси туда ж там же.
-
В Україні ті кому треба приймати ЛІКИ - приймають "закони" Що маємо - те маємо, на жаль...🤯
-
🍨hello
-
Яка площа квартири?
-
@malushka_yuuuuu, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
948 sq.ft.
-
Вітаємо, Кирилл Гаранин! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго времени суток! Ищу людей на удаленную рa6oту,Не скаm ❌,Не наркоtики и т.д,Сфера-Ар6итраж Криnтовалюt-С левыми обмеnnиками или же биржаmи тоже не работаем,Обучаю абсолютно бесплатно,Никаких денеg на перед я не беру,Мой интерес это процент от вашего чистого дохода,Кому интересно жду В ЛС
-
То окопний коментатор . Дуже зручно щось казати,коли це не стосується тебе . Є такі люди ,вони зручні патріоти,тобто патріоти лише тоді коли зручно . 🤣
-
Вітаємо, Oleg! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
так тут всі такі, батьківщина сказала - на фронт, і всі поїхали до Вінніпега
-
Канадської ці української ?😂
-
Ага. Ліньки 500+ коментів читати, Різдво все таки 😂
-
О, ти тільки до туди дочитав?:)
-
Друзі, Катя, @katharine_k , є дуже корисним джерелом інформації із державної міграційної служби. Тому прохання дотримуватися етики у спілкуванні.
-
А взагалі, Василь, от я зараз образилася трошки. Ми Катю і так любимо, звісно, але що це в тебе за пріоритети - бути етичним з людиною з аргументом що вона працює в ДМС? А шо, з людьми інших професій можна бути неетичними?:)
-
Каріна, я не мав на меті нікого образити, сорі. :) всі професії важливі, у той же час Катя надає реальні інсайти, які недоступні для всіх.
-
ну нічого, Канада навіть українського чиновника перетворює в привітливого friendly манітобця
-
Ні-ні, фсьо, я тебе вже на олівець собі записала 🙃
22 Jan 2023, 08:02
108005/230596
about 2 hours ago