Українська Манітоба
-
Я вірно зрозумів, що цей дірект-депозит може бути з будь-якого акаунту? Навіть із власного в іншому банку?
-
надумав худіти, об"ївся печивом і думаю, напевно я так не похудаю)))
-
Cash reward від Simplii
-
Я ж вже казав, що це моя особиста думка. Додати більше не маю😊 Лише повторю, що думаю, що при такій зарплатні я перестанут дивитись на ганьбу, коли тцк "вишкурюють" бідолашних людей зі всіх куточків країни
-
Та це ще чекати до квітня
-
а що це ви трансферите і куда, і взагалі
-
З банкомату зніміть, через е-трансфер киньте, витратьте на будь-що. Жодних проблем.
-
Буду радий, якщо помиляюсь. Але я їх картку замовив нещодавно, і у ТоС написано nontrasferable
-
Тоді не розумію, чому їх не можна перевести. Як це видно, якщо є гроші на рахунку?
-
Тільки на рожеві ділдо з Амазону, нажаль
-
Ви працюєте із бенефітами?
-
Хто там розказує, що в Канаді сиру немає?
-
#Квебек #подорож Сьогодні ми зайшли у місцевий сирний магазин (fromagerie) і запитали, чи можна придбати місцевий сир. А нам продавець відповідає: "У нас у магазині 70 різних видів сиру, які вироблені тут, у Квебку. Що саме вас цікавить?" У провінції Квебек виробляють понад 800 сортів сиру. Тут можна вибрати сир на будь-який смак та будь-яку забаганку.
-
Мені треба такий щоб по бенефітах працював , бо 200$ згорить цього року 😂
-
Так. В мене син на тих 400 доларів рік купляє ланчі в школі
-
Так, без базару. Я збираюсь на нього купити слона
-
ммм я за цей кеш реворд бензин зможу купити? бо взагалі який сенс трансферитт його?
-
Неможна вроді, але можна відкривати рахунки у інших банках і нагрівати їх на доляри
-
ну і вибачте останнє питання, а як ви оце крутите цей бонус повторно? чи я не так поняв, ну вплані отримати 400 кад за депозіт повторно можна?
-
My bad prof, don't get me in detention, I swear I won't do it again...
22 Jan 2023, 08:02
108223/241841
8 minutes ago