Українська Манітоба
-
Мда .. сплошні улибаки
-
Доброго дня, допоможіть розібратися, зарплату першу щє не отримала, але вже зараз бачу у Workday, що не вистачає якогось податку. Тут завжди по чатах пишуть і калькулятори різні що податки 29-30%, в мене пише 18%. Якого податку не вистачає? (Навпроти всіх цих строк є цифри , не нулі)
-
Все норм. Перші 30К зароблених грошей за рік мало оподатковуються.
-
Потрібна думка експертів 😊Моєму сину 16 років, є Ворк перміт. Дуже хоче працювати парт тайм. Багато разів він надсилав резюме на вакансії а МакДональдз, Тім Хортонс і т д. Зовсім немає зворотнього зв’язку. Чула , що ці заклади набирають тільки своїх індусів. Чи правда це ? Та кинути цю забаву з розсилкою резюме туди ? І як йому знайти роботу взагалі 🙄
-
Доречі, питання адмінам — є якийсь чат економічно освідчених українців у Канаді? Хотілося би задати питань щодо податків, RSPP і FHSA рахунків тощо. Дякую
-
Ці заклади дуже непрозоро наймають людей, і достучатися до них неможливо. Дуже рекомендую ходити по місцях, де резюме можна вручити менеджеру, то поговорити з ним хоча б 5 хвилин, щоб на ваше резюме подивилися. Спробуйте магазини секонд хенди, типу Thrift Store, Value Village, Salvation Army, тощо. Зараз потрібно але хоча б середня англійська майже всюди.
-
Про індійців * не правда, але правда , що будь інде , по знайомству віддадуть перевагу, ніж просто з вулиці. Хай продовжує шукати, я бачу дуже багато зараз українців на посадах в маках та тімах, доречі . (* ми в цьому чаті, з допомогою українців , які одружені з людьми з Індії знаємо, що казати Індус- це не правильно, та може бути образливо)
-
Підскажіть як розбагатіти за 6 днів, хочу Мазераті купити
-
Дмитро я памʼятаю ви казали буде якесь відео на рахунок цього . Або навіть без відео підскажіть ,як в ідеалі має виглядати кейс? Скільки процентів ложити потрібно в ідеалі на різні рахунки ? Або який перше заповнити по максимуму? Я розумію що всі випадки різні ,але просто в % на вашу думку .