Українська Манітоба
-
Завдяки відео Дмитра розібралися з TFSA і відкрили рахунки онлайн. Але FHSA не змогли онлайн, а у CIBC сказали, що апойнтмент можливий лиш наступного року. Можливо, хтось відкривав FHSA онлайн і підкаже, де/як це зробити простіше?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи є сенс спробувати за два наступні дні відкрити собі і дружині FHSA акаунти і поставити на них по 8 заощаджених тисяч? Щоб встигнути зменшити податкову базу насамперед. Хотілося б зекономити, раз така нагода є. А ще чи це суттєво вплине на суму повернення, якщо в кожного , наприклад, +- 40 к річного доходу?
-
Перевертаєте телефон, підписуєте (прямо на екрані малюєте), ставите галочку і рахунок відкритий
-
Дякую, спробую
-
Ми застрягли на етапі електронного підпису, ніби на фінальній стадії, але не знаємо як цей підпис зробити
-
А ще їм можна зателефонувати. Вони по телефону багато чого роблять. Може допоможуть.
-
Що саме вас цікавить? Торгуємо як і в криптовалюті, так і з різними рахунками від rrsp до tfsa
-
Якщо маєте змогу, то поїздіть завтра по відділенням, може хтось допоможе.
-
Так, я теж думаю, що варто з цієї причини
-
Там є місце для цього. Я робила з телефону. Не знаю, як в повній версії
-
Дякую)
-
Мені цікавлять ETFи
-
Не вплине суттєво. Залежить у якій ви «категорії». www.wealthsimple.com/en-ca/learn/tax-brackets-canada
-
Ви зробили дуже велику помилку переїхааши з Європи сюди.без візи америнської максимум по Канаді буде 3500 кад чистими якщо буде місяць в авто жити 99% компаній працюють на юса ринок,і треба віза америнська,без юса візи роботи мінімум Якщо чоловік буде їздити на америку максимум буде мати 4500 кад чистими за місяць а це всього 3000€ чистими,враховуючи що в польській фірмі на сьогодні палять 2500-2600€ не розумію взагалі цього всього,тільки тут життя в 2-3 рази дорожче ніж в Польщі,і тут права коштують 7-10.000$.тут криза зараз і зарплатню не підіймать з 19 року. В мене брат починав працювати в dayross і в 19 році мав 43 цента за милю(не за км а саме за милю)пройшло 4 роки і на сьогодні платять 45 але життя виросло в ціні мінімум на 50%.
-
Та можете і через questtrade - це ж проста платформа-посередник як і інші. Так чи інакше ви можете або самі купляти або ваші рахунки будуть «керовані»
-
А чому не через Questrade? Я за нього не топлю, але його всі неймдропають. Піаряться вони знатно
-
Etf можете купляти напряму через wealthsimple (або інша фін установа) через tfsa, rrsp рахунки тощо. Я дивлюсь тут що купляти: www.barchart.com