Українська Манітоба
-
А ще питання є, як зразу після аэропорту скористатись безоплатим готелем? Шоб десь на перший час..., поки доки поробить
-
Можна знайти, багато оголошень у нашій фб групі
-
Допис мало інформативний. Дайте резюме та вакансію, на яку подавалися. І не пропагуйте свій канал.
-
Доброго вечора, а взагалі кімнату в квартирі можно знайти? На підселення типу, Вінніпег
-
Особистий досвід: «Як я знайшов першу роботу за 2 дні без розмовного англійського» «Тобі пощастило» — скажете ви! «Ні» — ось чому Перше Я правильно написав резюме (переглянути зразок) Друге Я писав кожне резюме індивідуально для кожного роботодавця. Це займає більше часу, але є більше ефективно. Результат: Перший день, розіслав близько 20-30 резюме. Увечері цього ж дня мені зателефонували і я отримав запрошення на інтерв’ю. Другий день, я отримав близько 15 дзвінків/повідомлень від роботодавців. Я не їздив на інші інтерв‘ю, бо вже прийняв пропозицію від першого роботодавця. Я впевнений що велику роль зіграло те, що я правильно склав резюме. Нагадаю, мій англійський не розмовний. Висновок: якщо правильно підготуватись можна швидко знайти першу роботу без розмовного англійського. Я не зможу вам відповідати в цьому чаті на коментарі, якщо когось цікавить більше інформації, пишіть допоможу чим зможу (безкоштовно)
-
LBD ніколи не помилитесь
-
Обов'язково запитайте про dress code.
-
я на кришу прив'язував диван
-
Супер взагалі !!!🥰
-
Як правило, запрошення на корпоратив має інформацію щодо дрес-коду: formal attire, business casual, casual etc. Якщо інформації нема, то ви завжди можете запитати свого менеджера щодо дрескоду. Це нормальне запитання.
-
В такій толпі ніхто й не побачить у що ви вдягнуті😁
-
Це добре!! Це буде відбуватись в розважальному центрі при готелі . Компанія близько 300 чоловік
-
Поки дійшов до машини і поки її нагрів жити майже перехотілось
-
Це як? Десь примерз?
-
Це ж не всіх стосується. Я в той день чуть не віддав богу душу😂
-
Головне - швидко рухатись та тепло одягатись 😁😁😁
-
І що? Вдягатися тепло треба.
-
Нещодавно було feels like -38. Я справляюсь без авто, їжджу на роботу автобусами, проблем ще не було
-
Залежно де корпоратив. Загалом кожен вдягається як йому хочеться😉
-
А когда -30?)
22 Jan 2023, 08:02
10875/231097
5 minutes ago