Українська Манітоба
-
Я знаю про цю компанію, точніше, згадала ім'я засновниці, пару місяців тому була стаття, що ця леді не виплатила зарплату кільком українським працівникам і заявила, що скарги сфальсифіковані. Шкода, що ваші батьки потрапили до такої ситуації, ви якось вирішили це? Довести, що заробітна плата не була виплачена, доволі просто, наскільки я розумію
-
Відповідна заява була подана 1 травня, з того часу у черзі на розгляд філд офіцером
-
Так , підтримую попередження.
-
Так дуже дивна була стаття. Не дивлячись на те , що було близько 7 заяв. І я в тому числі . Нас багато , хто може довести не виплату заробітної плати (((
-
Не впевнені в понятті відсудити , бо то потрібен адвокат за канадські гроші. А що вирішить відповідальна організація - чекаємо . Знати б скільки ще часу ....
-
В юриспруденції є поняття "гонорар успіху" - адвокат не бере плату за роботу, а бере відсоток від виграної клієнтом компенсації. Тобто щоб адвокат отримав гонорар, клієнт має виграти. Якщо це практикується в Канаді, можна спробувати знайти такого адвоката тут як варіант
-
Та ну, шо ваши батькі так само танцювали?;) Це ж покоління та культура ковбоїв 🤠 шо ви хотіли;)
-
Можливо, але поки що не знайшла (((