Українська Манітоба
-
Так, ви правi. Але хоча б скинути зараз, тому що очікування лікаря дуже довге
-
Поки без поняття, мене попросили спитати за лiки. Думаю, що звiсно, але не стверджую
-
Вони у попередній емердженсі просили поміряти тиск?
-
Передам, щоб зараз у наступнiй наполягали на цьому. Вони там нiколи не були, перший раз.
-
Вас мали б взяти на тріаж з високим тиском одразу.
-
Наскільки знаю і бачив, то тріажні медсестри завжди міряють тиск
-
150/100 це високий тиск але не такий щоб в черзі в емердженсі посунутись, потрібно додавати, що сильний головний біль і тд
-
Рожевий хочаб ? 😃 мої вітання , купіть лотерейний квіток 🫡
-
Маркет плейс , і чудові 500 баксів
-
Завтра відкрию ,подивлюсь ,але думаю що не розовий ) Чого мені бракувало це ТВ в квартирі ,тільки я вже більше 8 років тєлік не дивлюся десь )
-
Тобто і фільмів ніяких не дивитесь чи тільки в кінотеатрі?
-
Кінотеатри якщо новий фільм , а так то дивитись фільми я не дуже любитель , хіба це вже дуже нудно має бути то на ноуті включаєм . Я більше сокер подивитись або теніс великий , більше спортивні змагання люблю 🥰 .
-
У меня таке враження від всієї Канади.Що десь я років на 20 в минуле прилетів... 🙂
-
Поїдь у калгарі там краще,а так вінніпег так це десь початок 90 х
-
Ось цікаво, і що ж тут на 20 років назад? Бо 20 років назад я там тільки в 3й клас ходив.
-
Срач ви тут розводите, погуляєш містом і побачим середньостатистичне північноамериканське місто
-
Та реально, що там дивитись. Я коли їхав сюди знав що це велике село. Але знав для чого я їду сюди. Тому мене мало що здивувало.
-
Дружань ну ти реально зараз?чи так щоб срач був? Вийди прогуляйся містом.
-
так може тут людям просто інше потрібно від життя?
-
Що ви оце затравлюєте, друзі відео дороги зі львова скинули, можна пускати сльозу, яка дорога рівненька і пофарбовані краї...
22 Jan 2023, 08:02
108922/230458
15 minutes ago