Українська Манітоба
-
ну дороги не гірші ніж в Украіні. грязь - ну так, але в мене в памʼяті чомусь коли приіхав в Киів перший раз, так все один в один. Дуже брудно, алкаші прям на площі валяються, в порівнянні з Харковом, було ну прям дуже контрастно. Як і тут. Але на диво, де живу я, прибираютьсь все і все ок
-
Так ви їм скажіть, що тут немає мера Марцінківа, який все покрав і який кладе бруківку під час війни. А до того ліфти у будинках святив, але ліфти і далі відключені стоять більшість часу. Нагадайте про безконтрольну забудову міста також. Може, їм так зрозуміло буде.
-
Немає такої країни,де б ви починали з нуля,тобто,не знаючи мови,не маючи освіти і великих заощаджень,не маючи будинку,рідних,друзів і тд — і вам зразу було легко. Це не залежить від країни,це залежить від людини,чи вона настроїлась вчитися,важко працювати,влаштовувати життя в тій країні,чи вона прилетіла в одну з найдорожчих країн світу,бо дали безкоштовну візу і не вивчивши нічого про цю краюну,не маючи робочого контракту,знання мови і тп,чекає що на неї звалиться легке безтурботне життя.
-
Lake Manitoba, Laurentia Beach, вчора
-
Кілька років тому, ще до Корони, я вперше побувала у Львові. Вийшла з ЖД вокзалу. А там така погана дорога! І калюжі... Дивилася на це і думала, що я розумію, місто не багате, але вже може можна було би якось відремонтувати дороги біля ЖД вокзалу щоб не лякати туристів. І на вокзалі я не змогла підзарядити телефон в просто розетці. Це можна було зробити лише купив вхід в VIP залу!
-
Всім привіт🖐️ Хочемо привітати Всіх з наступаючим Новим Роком 2024🎄 Хочемо подякувати Всім тим, хто в 2023 році користався нашими послугами- оренди миючого пилесосу. 🤗 Ми вдячні Вам за те що ви з нами☺️ В новому році ціна на оренду не змінюється 🤗 Щастя , добробуту, та достатку в Ваших сім'ях. 🎄❄️
-
Терміновий мітинг Вінніпег Організатор: Ukrainian Resistance Winnipeg Росія вкотре показала, що ніколи не дасть українцям спокою! Під час святкового сезону, коли люди намагаються відвідати родину та зберегти традиції, вона завдає нищівного удару! Ми українці, які у Вінніпезі через війну! Ми голос тих, чиї будинки сьогодні горять! Ми – голос тих, хто ціною свого життя боронить нашу землю! Сьогодні, 30.12.23 о 16:00 в Canada Life Center ми зібрались з прапорами і плакатами щоб нагадати світу що #russiaisateroriststate!