Українська Манітоба
-
ми були там коли це сталось, в самій бібліотеці прям і чули штурханину та крики «help” декілька разів 😳 але ясне діло, що нам ніхто не сказав що відбувається це було перед самим закриттям і тому нас просто всіх вивели
-
Я думаю краще не збирати чутки по чатам а шукати конкретний закон або його тлумачення в новинах
-
Якщо скрутити зможете то можна і в таксі вмістити
-
Скажіть пліз хтось хто в темі з місцевих (купівля житла, закони і т.д.) Хтось зі знайомих говорив що з 1 січня наче вступає якийсь закон в силу який забороняє купівлю нерухомості нерезидентам чи тим хто не має громадянства чи ПР.. ?
-
Матрац в мене є) мені потрібна саме доставка)
-
Бібліотека Міленіум сьогодні не працює. Там вчора когось вбили
-
Людина хоче перевезти свій матрац, який вже в неї є. А не новий купити
-
Амазон , можна знайти з безплатною доставкою Чи Ikea і через убер
-
Також в них по рефералці можна отримати знижку 5$ щомісяця на рік В мене тариф 25. Я платив 15
-
www.luckymobile.ca/shop/plans/prepaid
-
Привіт) підкажіть будь ласка, мені потрібно матрац перевезти до нової квартири, де можна замовити недорогу доставку? Чи може хтось порадить людину, що цим займається?
-
Дякую, не знаєте які тарифи у них?
-
Lucky, в долорамі можна купити
-
Нагадайте мені будь ласка, пріпейд сім карту, яку найкраще взяти? Бомж варіант...
-
Це займає лише пів годинки, тому як тільки знайдете житло, одразу сходите замінити) Перед цим приготуйте Войд чек з банку та хелс кард з адресою житла)
-
Я просто переживаю щоб після нового року не закрили програму) може перестань автоматично міняти права. Тому почала цим цікавитись
-
Саме так)
-
Будь ласка) Я права замінив, чекаю на пластикові, але поки авто не планую
-
Маюуть краще спочатку поселитись в апартаментах, і тоді вже робити права
-
Дуже дякую вам за швидку відповідь Якраз думаю чи є сенс поспішати з цим питанням, адже авто ще не в планах
22 Jan 2023, 08:02
10924/230104
4 minutes ago