Українська Манітоба
-
Для зміни прав потрібні: 1) самі права або застосунок Дія, в якому вони є 2) паспорт 3) Work Permit 4) 2 документи, що підтверджують проживання за певною адресою (наприклад, договір оренди та Manitoba Helth Card) 5) Void чек з печаткою банку 6) 64 CAD Але це мій досвід
-
Дуже дякую усім 🙏за вашу швидку відповідь )💙💛
-
Добрий день ми також прилетіли з 2 собачками і у нас неперевіряли ні чіп ні довідки тільки паспорт.А на польському кордоні перевіряли все нерекомендую їхати через Польщу як є можливість . Ми за довідки в Україні заплатили 1000грн і в Польщі 150зл за 2 собак і ці документи нікому непотрібні окрім Польщі
-
Таке вже не підходить, так?😳
-
В Manitoba Public Insurance
-
А якщо 110_ 240 ? Це моя лапла для світла 🤔 Я працюю з нею.
-
Теж будем з Финляндii летiти)) в кiнцi мiсяця. Також цiкавить це питання
-
Прилетіла 6 днів тому,привезла собаку.Були геть всі документи, починаючи від паспорту закінчуючи міжнародним сертифікатом здоров'я.В Канаді глянули тільки на паспорт і вакцини в ньому,сертифікат вакцинації від сказу нікого не цікавив.Взагалі ми перетнули 3 кордони (виїжджали з України).На укр.молд.і румунському кордоні я навіть не відкрила його паспорт в папку с документами.Ні LOT,ні AirCanada навіть чип не зчитали.Скільки було мороки зібрати ті всі документи на нього,а все так легко пройшло.PS:нікого не агітую летіти на абум.Моїй собаці 4 роки і в нього паспорт з самого початку з усіма 4-ма вакцинами,чіп також був давно.Якщо все робити вчасно,то не має бути ніяких проблем