Українська Манітоба
-
В більшості випадків, то нереально довести, якщо сам пішов, бо щось не сподобалося
-
Тільки якщо звільнять.
-
так, і воно там в списку другий пойнт, але вони залишили маленьку зачіпку:))
-
Вітаємо, ANASTASIA! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А ще питання якшо звільняешся або звільняють чи повинні виплатити гроші за не використовану відпустку
-
Так, обовʼязково
-
Я маю на увазі я про працював 9 місяців чи виплатить мені скажемо за 8 днів відпуску гроші?
-
Так
-
На вашу думку, який супермаркет продає найбільш якісні та здорові продукти? Без доданого цукру, і всякого іншого.
-
Навіть якщо місяць пропрацювали, то виплатять за 1 день відпустки
-
Є спеціалізовані магазини Vita Health де усі продукти натуральні/біо і тд.
-
Це якщо відпускні зразу не виплачували, іноді і так буває. Тоді в пей стабі буде окремий рядок vacation pay
-
Бачу і плинність кадрів теж не погана ,ви вже 4 за останній рік😉
-
Привіт усім! Я працюю в дилершипі Gauthier. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою, можна взяти машину в лізинг. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Гарного всім настрою😇
-
Чи є тут таке, що споживати електроенергію вночі дешевше?
-
www.hydro.mb.ca/accounts_and_services/rates/residential_rates/
-
В сенсі?
-
А індивідуально, в будинку, може бути?
-
Не в Манітобі, бо тарифи і так дуже низькі порівняно з іншими провінціями
-
Дякую, зрозуміла
22 Jan 2023, 08:02
109393/235274