Українська Манітоба
-
maps.app.goo.gl/MsReyZoW7UyogR2y6
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY
-
В You Tube є відео
-
Дякую
-
Нічого не пам'ятаю такого. Хто ви такий що я виправдовуватися маю або відчувати себе в чомусь не таким. Спитав і спитав, можете підкажіть, ні то ні.
-
Я з усіма ввічливо розмовляю, не розумію коли люди собі дозволяють такий тон.
-
Ну все це була остання крапля, зараз тобі накидають клоунів, пальців униз, тощо. Сам напросився!
-
Мені все рівно , людина спросила я підказав що знаю . До Вінклера 130км від Вінніпегу
-
Він питав у чаті Українська Канада під іменем Алєксєя І.
-
На він всеодно не подобається бо у нього яндекс на аватарці 🙃
-
Тоді краще вже до нас у Вінклер. Що в тому Роузнорті робити🙄 У нас Вакансій завжди багато, а аренди завжди мало 😁
-
Ця людина взагалі не питала про дантистів ні разу, не те що щомісяця.
-
І шо це на щось вказує?))) Я навпаки рада,що ми подалі від Вінні
-
Те вказує що люди шукають роботу у Вінніпезі або 25 км від нього , і нічого більше
-
їх не завозять - вони самі приїжджають. Там досить прозорі умови для всіх
-
Добрий день. Де у Вінніпезі можна купити мясцевий, американський сир копчений? То, що у "дракончик" кладуть. Дякую. У спеціалізованих магазинах він дорогий, бо імпорт з європи, україни, молдови і т.д.
-
Не зовсім розумію про що ви… якщо ви змінили в банку номер тел, то на старий тел смс не піде, бо того тел уже немає в базі. Напишіть в приватні мені
-
Якщо кеш напряму на кредитку - то 3 робочі дні зарахування. Якщо з чекінг асс, то одразу.
-
Де є такі магазини?
-
я от знайшов тільки те що Хайдро працювали над цим питанням, є досліди, обгрунтування, surveys тощо. Але так виглядає що то на стадіі планування/обговорення і не applied rate для всіх
22 Jan 2023, 08:02
109463/231110
about an hour ago