Українська Манітоба
-
підкажіть будь ласка, як створити особистий кабінет, зараз ніби на сайті пише що технічні роботи до 8 січня, чи я не той сайт знайшла...
-
Коли ми летіли у вересні чекали 7 годин. І слава богу що у нас було між рейсами 8 годин. Так що краще беріть, як можна більший час( особливо якщо білети берете не на пряму у авіакомпанії).
-
Тут частенько рекламують миючий пилосос в оренду якщо самі бажаєте, пошуком знайти можна
-
Робота, ставити двері
-
Ні, йдете до будь-якої аптеки і робите. Все дуже просто. Можете попередньо онлайн зареєструватись
-
В Rexall роблять з 8:00 до 13:00 без запису і без направлення. Від грипу та ковіду за бажанням.
-
Добрий день, хто робив прививку від грипу, як і де проходить ця процедура,чи потрібно направлення від сімейного лікаря?
-
Інструкція мала вам прийти після подачі першої декларації. Ось відео youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Тобто ВПЛ?
-
Бажано всім дівчатам робити. Попередження раку шийки матки. Вірус папіломи людини. У розвинених країнах ця прививка є обов'язковою.
-
Що таке ВПЧ? Може і мені треба
-
Зустрічне питання: хтось з дівчат робив ВПЧ прививку у Канаді?
-
Також роблять без запису у вок-ін. Тільки треба телефонувати і питати чи є вакцина.
-
Капець...
-
А цікаво, якісь бенефіти покривають платні щеплення?
-
В мене якийсь ліміт на запитання, ще й в різних чатах, або це до мене персонально вирішили придовбатися?) За ваші відповіді я вдячен, але суті претензії не розумію. Не можна чогось забути і перепитати.
-
Так, платно
-
Тут платно? Недешево
-
600$ за три дози
-
1.Шукаємо помічника на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 2.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи на фермах, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 3.Ассистент директора(executive assistant). Вільна англійська, бажаний попередній досвід. $16-18. віддалена робота( можна працювати з дому) 4.Токар. Верстатник. CNC. $17-26. (В залежності від досвіду)Досвід+ англійська вище базової. Winnipeg 5.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB 6.Готель в містечку The Pas, Manitoba шукає прибиральниць(можна без мови)-$15.75 та офіціантів(з мовою) -$15.75+ чайові(в середньому $20 на годину виходить). Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в місті Писати на пошту d.ishchenko@myrowich.com або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
22 Jan 2023, 08:02
109548/230458
21 minutes ago